Yrityksemme

FINVA Finanssikoulutus Oy tarjoaa Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta. Finvalla on useita alalle suunnattuja tutkintoja ja koulutusohjelmia sekä runsaasti ajankohtaista täsmäkoulutusta.

Finva toimii aktiivisesti finanssialan sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa ja osana Aalto University Executive Education -ryhmää pystymme palvelemaan finanssialaa monipuolisesti ja myös kansainvälisesti. Tavoitteenamme on olla finanssialan pohjoismainen osaamiskeskittymä.

Aalto University Executive Education -ryhmään kuuluvat myös:

Aalto EE liikkeenjohdolle

Aalto PRO asiantuntijoille

Aalto ENT yrittäjille

Finva kuuluu Aalto University Executive Education -ryhmään, joka on Aalto-yliopiston 100 % omistama. Aalto-yliopiston myötä Aalto University Executive Education Oy tuo johtamisen ja asiantuntijoiden kehittämiseen monitieteellisen lähestymistavan ja uusia innovatiivisia oppimismenetelmiä.

Taloudelliset tunnusluvut

Aalto University Executive Education -ryhmän toiminnasta tuloutuu eri muodoissa, kuten osinkona, luentopalkkioina ja vuokrina, merkittävä summa takaisin yliopistoyhteisölle. Vuonna 2019 taloudellinen jalanjälkemme Aalto-yhteisössä oli noin 3,3 miljoonaa euroa.

Avainluvut 2018 2019
Liikevaihto, milj. euroa 21,7 23,6
Liiketulos, milj. euroa 1,4 1,2
Henkilöstön lukumäärä keskimäärin 105 129

 

Yhteyshenkilöt ja yhteystiedot