Verkkokurssit - vakuuttaminen

Tutustu alla olevaan Finvan verkkokurssitarjontaan, valitse organisaatiollesi sopiva koulutus ja ota yhteyttä. Vahvistetaan yhdessä yrityksesi asiantuntijoiden finanssialan osaamista.

Webinaarit ja tallenteet

Lääke- ja potilasvahinkovakuutukset -webinaaritallenne

Lääke- ja potilasvahinkovakuutukset ovat syntyneet turvaamaan jokaisen Suomessa hoidettavana olevan henkilön oikeutta turvalliseen hoitoon ja tasa-arvoiseen mahdollisuuteen hakea ja saada korvausta lääkehoidon ja potilastyössä tapahtuvien virheiden varalta. Myös hoitavalle ja lääkitsevälle taholle lääke- ja potilasvakuuttaminen on merkityksellinen osa laadukasta kohtaamista ja ammatillista turvaverkkoa. Webinaarinauhoitteessa käsitellään lääkevahinkovakuuttamista sekä potilasvakuuttamista tilastojen, tapausten ja käytännön kannalta. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

IDD, Tasa-arvolaki ja muuta ajankohtaista vakutusalalla -webinaaritallenne

Lainsäädännöllä on yhtenäistetty vakuutusten tarjontaa koskevia säännöksiä jakelukanavasta riippumatta. Tällä pyritään takaamaan tietty vähimmäissääntelyn taso kuluttaja-asiakkaille, mutta säädökset koskevat myös vakuutusten tarjoamista yrityksille. Webinaarinauhoitteessa kuulet IDD:stä, Tasa-arvolaista ja muusta ajankohtaisesta vakutusalalla. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

Finvan seminaarit

Seminaarisarja: Lääketiede vakuutusalalla


Seminaarisarja tarjoaa keinoja ymmärtää lääketiedettä ja juridiikkaa sekä laajentaa ammattitaitoa korvauspäätösten tekemisessä.

Tutustu kokonaisuuteen

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka

Ota yhteyttä

Autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Salla Närhinen

Program Director

+358 10 837 3772

salla.narhinen@aaltoee.fi

Rosanne Seppänen

Coordinator

+358 10 837 3808

rosanne.seppanen@aaltoee.fi