Verkkokurssit yrityksille

Finvan organisaatiokohtaiset verkkokurssit mahdollistavat henkilöstön kouluttamisen joustavasti itseopiskeluna. Finanssialan verkkokurssit ja osaamiskokeet voi hankkia yrityksen omaan oppimisympäristöön tai niitä voi opiskella Finvan verkkokurssiportaalissa. Yhtiön hankkiman verkkokurssin palveluun Finvan portaalissa sisältyvät myös verkkokurssien päivitykset. Opiskelija saa suorituksesta myös todistuksen.

Räätälöimme valmiita verkkokursseja yrityksen omiin tarpeisiin sopivaksi. Lisäksi toteutamme yrityksen omista sisällöistä tai tilatusta aiheesta täysin räätälöityjä verkkokursseja. Räätälöidyt verkkokurssit saa myös yrityksen omalla brändi-ilmeellä. Näissä kustannustehokkaissa ja suosituissa ratkaisuissa Finva vastaa tuotantoprosessista, asiantuntijoista ja sisällön hyväksyttämisestä. Finvan laadukkaiden asiantuntijoiden käsikirjoittamin sisällöin ja pedagogisesti suunnitelluin verkkokurssiratkaisun saavutetaan oppimistavoitteet ja taataan osaamisen jatkuva kehittyminen. Toimialalle yhteisiä verkkokursseja päivitetään säännöllisesti. 

IDD, Tasa-arvolaki ja muuta ajankohtaista vakutusalalla -webinaaritallenne

Lainsäädännöllä on yhtenäistetty vakuutusten tarjontaa koskevia säännöksiä jakelukanavasta riippumatta. Tällä pyritään takaamaan tietty vähimmäissääntelyn taso kuluttaja-asiakkaille, mutta säädökset koskevat myös vakuutusten tarjoamista yrityksille. Webinaarinauhoitteessa kuulet IDD:stä, Tasa-arvolaista ja muusta ajankohtaisesta vakutusalalla. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

Maksuvaikeudet ja perintä poikkeusaikana -webinaaritallenne

Webinaarinauhoitteessa kuulet koronaviruksen vaikutuksista yrityksien ja kuluttajien maksukykyyn sekä väliaikaisten lainsäädäntömuutoksien vaikutuksista perintään. Haastattelussa varatuomari Juha Lilja kertoo väliaikaisista lainsäädäntömuutoksista, jotka tulevat koskettamaan perintätoimia. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen yleiset käytänteet

Verkkokurssi finanssialan asiakaspalvelijoille

Tutustu

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka

Ota yhteyttä

Autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Salla Närhinen

Program Director

+358 10 837 3772

salla.narhinen@aaltoee.fi

Rosanne Seppänen

Coordinator

+358 10 837 3808

rosanne.seppanen@aaltoee.fi

Mari Tuomisto

Senior Program Manager

+358 10 837 3704

mari.tuomisto@aaltoee.fi