Verkkokurssit yrityksille

Finvan organisaatiokohtaiset verkkokurssit mahdollistavat henkilöstön kouluttamisen joustavasti itseopiskeluna. Finanssialan verkkokurssit ja osaamiskokeet voi hankkia yrityksen omaan oppimisympäristöön tai niitä voi opiskella Finvan verkkokurssiportaalissa. Finvan portaalissa yhtiön hankkiman verkkokurssin käyttöoikeuksien määrä on rajaton. Opiskelija saa suorituksesta myös todistuksen.

Räätälöimme valmiita verkkokursseja yrityksen omiin tarpeisiin sopivaksi. Lisäksi toteutamme yrityksen omista sisällöistä tai tilatusta aiheesta täysin räätälöityjä verkkokursseja. Räätälöidyt verkkokurssit saa myös yrityksen omalla brändi-ilmeellä. Näissä kustannustehokkaissa ja suosituissa ratkaisuissa Finva vastaa tuotantoprosessista, asiantuntijoista ja sisällön hyväksyttämisestä. Finvan laadukkaiden asiantuntijoiden käsikirjoittamin sisällöin ja pedagogisesti suunnitelluin verkkokurssiratkaisun saavutetaan oppimistavoitteet ja taataan osaamisen jatkuva kehittyminen. Toimialalle yhteisiä verkkokursseja päivitetään säännöllisesti. 

Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen yleiset käytänteet

Verkkokurssi finanssialan asiakaspalvelijoille

Tutustu

Ota yhteyttä

Autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Salla Närhinen

Senior Program Manager

010 837 3772

salla.narhinen@finva.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat luettavaksesi ajankohtaisia uutisia finanssialalta ja -koulutuksesta sekä pysyt ajan tasalla Finvan tarjonnasta. Kirje lähetetään enintään kerran kuukaudessa. Voit perua tilauksesi milloin tahansa.

Käytämme tietojasi markkinoinnissa, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseemme sinua edistämään uraasi. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tämän. Katso tietosuojapolitiikka.