Lääketiede vakuutustoiminnassa -opinnot

Syvennä osaamistasi vakuutusalan asiantuntijana lääketieteen teemoista. Opiskele yksittäisiä päiviä tai valitse sinulle sopivin kokonaisuus.

Lääketieteen opintokokonaisuus tarjoaa ajankohtaista tietoa lääketieteen osa-alueista vakuutustoiminnan tarpeeseen. Se koostuu itsenäisistä teemoitetuista opintopäivistä, jotka voidaan suorittaa yksittäisinä moduuleina tai rakentaa niistä yksilöllisesti sopivia opintokokonaisuuksia. 

Opintokokonaisuuden sisältö

Opintopäivien aikana käsittelemme sairauksia ja tapaturmavammoja sekä niiden hoitoa ja kuntoutusta. Vakuutuslääketieteellinen arviointi on päivien keskeistä sisältöä, samoin kuin uusin tutkimustieto ja käypä hoito -suositukset. Opintopäivien aikana perehdymme myös ajantasaiseen, henkilövahinkoja koskevaan oikeuskäytäntöön ja lautakuntaratkaisuihin. Kokonaisuus sisältää aiheita sekä vakuuttamisen että vahinkokäsittelyn tarpeeseen. 

Kouluttajina toimivat kunkin aihealueen huippuasiantuntijat. Suunnittelemme päivien sisällöt käytännönläheisiksi, jolloin ne ovat hyvin hyödynnettävissä omassa työssä.
 

Suomen ensimmäinen vakuutustoiminnan tarpeeseen suunnattu lääketieteen opintokokonaisuus

Opintokokonaisuus kehittää asiantuntijuuttasi ja organisaatiosi osaamispääomaa

Kouluttautumalla edistät yhtenäisiä ratkaisukäytäntöjä toimialalla 

Kenelle?

Soveltuu erinomaisesti vakuutusyhtiöissä vakuutusten ja henkilökorvausten parissa toimiville asiantuntijoille, kuten vahinkovakuutusyhtiöiden vakuutus- ja korvauskäsittelijöille, asiantuntijoille ja juristeille.

Myös muilla toimialoilla toimivat asiantuntijat hyötyvät kokonaisuudesta, kuten esimerkiksi lääkärit, työterveyshenkilöstö ja juristit sekä eri alojen asiantuntijat.

Kysy lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä, kerromme lisää ja autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Mari Tuomisto

Senior Program Manager

+358 10 837 3704

mari.tuomisto@aaltoee.fi

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka