Henkilövakuuttaminen ja lääketiede -koulutuskokonaisuus

– laadukkuutta ja tehokkuutta asiakkaan parhaaksi

Lääketieteellisesti ja juridisesti oikein tehty vakuutuskorvauspäätös lunastaa asiakkaille annetut lupaukset. Finva tarjoaa ainoana Suomessa lääketieteeseen keskittyviä seminaareja suunnattuna vakuutusten myöntämisen ja niihin liittyvien vakuutuskorvausten kanssa työskenteleville ja muille henkilövakuutusten parissa toimiville asiantuntijoille.

Etuuksien ja korvausten ratkaisemiseen tarvitaan eri rooleja: hoitava lääkäri diagnostisoi ja hoitaa, vakuutuslääkäri varmistaa vakuutettujen yhdenvertaisen kohtelun etuuksista päätettäessä ja vakuutusyhtiö tekee korvauspäätökset joko yksityisoikeudellisen ja julkisen valvontatehtävänsä nojalla. Juristeilla on oma roolinsa niin vakuutusyhtiön asiantuntijana kuin mahdollisessa muutoksenhakutilanteessa vakuutetun edustajana tai muutoksenhakuelimen asiantuntijana.

Henkilövakuuttaminen ja lääketiede -seminaareja

Henkilövakuuttaminen ja lääketiede -koulutuskokonaisuuden sisältö

Finvan Henkilövakuuttaminen ja lääketiede -koulutuskokonaisuus tarjoaa keinoja ymmärtää lääketiedettä ja juridiikkaa sekä laajentaa ammattitaitoa korvauspäätösten tekemisessä. Koulutuskokonaisuudessa käsitellään henkilövakuutuksiin liittyen lääketieteen ja juridiikan kysymyksiä ja pohditaan parhaita käytäntöjä arjen kysymysten kautta luentojen ja workshop-osuuksien vuorotellessa. 

Erillisissä seminaareissa on mahdollisuus keskittyä henkilövakuuttamisen kysymyksiin aihealueittain sekä lääketieteellisesti (esim. aivovammat, tuki- ja liikuntaelimet, mielenterveys, aistit ja kipu, homevahingot) että juridisesti (korvausprosessit, muutoksenhaku päätöksiin, vakuutuslajikohtaiset ehdot).

Koulutuskokonaisuus koostuu ajankohtaisista seminaareista. Jokaisessa seminaarissa kouluttajina toimivat kunkin aihealueen parhaat lääketieteen ja juridiikan asiantuntijat. Luentojen sisällöt ovat hyvin käytännönläheisiä ja koulutuspäivissä käydään läpi parhaita käytänteitä, jolloin osallistujat pääsevät viemään opittuja asioita heti käytäntöön.

Koulutuskokonaisuus on jokaiselle osallistujalle yksilöllinen ja hänen tarpeisiinsa suunnattu, koska osallistujalla on mahdollista valita yli kymmenestä seminaarista juuri itselleen parhaiten sopivat. Todistuksen saa suorittamalla koulutustarjoomasta viisi seminaaria haluamassaan järjestyksessä. Todistuksen saaneilla on mahdollisuus osallistua vuosittaiseen verkostotapaamiseen, jonka sisältö on tarkoitettu korkean profiilin ammattilaisille. Tule sinäkin mukaan!
 

Suomen ensimmäinen kokonaisvaltaisesti lakisääteiseen ja vapaaehtoiseen henkilövakuuttamiseen, vakuutusjuridiikkaan sekä lääketieteeseen perehdyttävä koulutuskokonaisuus. 

Koulutuskokonaisuus auttaa ylläpitämään osaamista ja kehittämään ammattitaitoa oikeellisen ja mahdollisimman nopean päätöksen antamisessa vakuutetulle sekä syventää tietoa ja antaa valmiuksia toimia organisaatiossa henkilövakuutusten erityisasiantuntijana. 

Kokonaisuus tarjoaa kokonaisvaltaisen ymmärryksen ja täsmäosaamisen henkilövakuuttamisen ja henkilövakuutuskorvausten laadukkaassa käsittelyssä koko vakuutuksen ja korvausprosessin elinkaaren aikana.

Kenelle?

Soveltuu erinomaisesti työeläke-, henki- ja vahinkovakuutusyhtiöiden vakuutus- ja korvauskäsittelijöille, asiantuntijoille ja juristeille.

Myös muilla toimialoilla toimivat lääkärit, työterveyshenkilöstö, potilasasiamiehet ja juristit sekä eri alojen asiantuntijat, jotka käsittelevät henkilövakuuttamiseen liittyviä kysymyksiä, hyötyvät kokonaisuudesta. Esimerkiksi KELASSA, hyvinvointialueilla, sairaanhoitopiireissä, sairauskassoissa sekä ammattiliittojen ja urheilun lajiliittojen parissa työskentelevät asiantuntijat saavat ajanmukaista tietoa.

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka