Aiemmat seminaarit

Tältä sivulta löydät aiemmin järjestämämme asiantuntijaseminaarit. Pidämme samojen aiheiden ympärillä jatkuvasti uusia ajankohtaisseminaareja.

Kun löydät tästä valikoimasta jotain mielenkiintoista, ole yhteydessä meihin seminaarin lisätietolomakkeella ja varmista, että saat tiedon uusista seminaaripäivistä ja sisällöistä ensimmäisten joukossa.

Aiemmin järjestettyä

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat luettavaksesi ajankohtaisia uutisia finanssialalta ja -koulutuksesta sekä pysyt ajan tasalla Finvan tarjonnasta. Kirje lähetetään enintään kerran kuukaudessa. Voit perua tilauksesi milloin tahansa.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.

Etkö löytänyt sopivaa?

Kiinnostaisiko joku menneistä koulutuksistamme? Etkö löytänyt sopivaa koulutustemme joukosta? Ota yhteyttä, autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Kirsi Ivonen

Senior Program Director

+358 10 837 3774

kirsi.ivonen@aaltoee.fi

Ella Puoliväli

Senior Manager, Lifewide Learning

+358 10 837 3712

ella.puolivali@aaltoee.fi