Seminaarit

Finva tarjoaa laadukkaita asiantuntijaseminaareja rahoitus-, sijoitus- ja vakuutusalan yritysten koko henkilöstön osaamisen ja asiantuntemuksen ylläpitämiseksi ja edelleen kehittämiseksi. Seminaarien teemat kattavat laajasti finanssialan ajankohtaisia aiheita. 

Kalenteri

Tässä kalenterinäkymässä ovat kaikki tulevat seminaarit.

Finanssifoorumi 14.11.2023


Varmista paikkasi finanssialalle suunnatussa ajankohtaistapahtumassa. Ensimmäisen Finanssifoorumin teemana ovat muutosvoimat, ennakointi sekä ihminen muutoksessa.

Ilmoittaudu

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka

Anna Avilés, Head of Compliance, LocalBitcoins

Avilés kuvailee yhteistyötä Finvan kanssa sujuvaksi, helpoksi ja hedelmälliseksi.
"AML5-di­rek­tii­vi oli iso muu­tos. Fin­val­ta ti­laa­mam­me rää­tä­löi­ty kou­lu­tus oli erin­omai­nen apu koko hen­ki­lös­tön osaa­mi­sen sy­ven­tä­mi­sek­si."

Lue asiakaskokemus

Finvan koulutukset ja koulutusohjelmat

Mikä Finva? 

Finva on finanssialan toimijoiden strateginen kumppani henkilöstön osaamisen kehittäjänä sekä ajantasaisen ja luotettavan ammattitiedon tuottajana. Kasvatamme osaamista tarjoamalla ajankohtaisia, näkemyksiä ja kokemuksia sisältäviä finanssialan seminaareja.

Seminaarien luennoitsijat edustavat alansa parasta asiantuntemusta. Suunnittelussa ja toteutuksessa hyödynnetään finanssialan omia asiantuntijoita ja Aalto-yliopiston laajaa asiantuntemusta. Seminaareissa kohtaat kollegoita ja seminaareissamme on oiva tilaisuus päästä keskustelemaan sekä jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Etkö löytänyt sopivaa?

Kiinnostaisiko joku menneistä koulutuksistamme? Etkö löytänyt sopivaa koulutustemme joukosta? Ota yhteyttä, autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Jenna Anttonen

Director, Finance Programs

+358 10 837 3809

jenna.anttonen@aaltoee.fi

Mari Tuomisto

Senior Program Manager

+358 10 837 3704

mari.tuomisto@aaltoee.fi