Seminaarit

Finva tarjoaa laadukkaita asiantuntijaseminaareja rahoitus-, sijoitus- ja vakuutusalan yritysten koko henkilöstön osaamisen ja asiantuntemuksen ylläpitämiseksi ja edelleen kehittämiseksi. Seminaarien teemat kattavat laajasti finanssialan ajankohtaisia aiheita. 

Kalenteri

Tässä kalenterinäkymässä ovat kaikki tulevat seminaarit.

Anna Avilés, Head of Compliance, LocalBitcoins

Avilés kuvailee yhteistyötä Finvan kanssa sujuvaksi, helpoksi ja hedelmälliseksi.
"AML5-di­rek­tii­vi oli iso muu­tos. Fin­val­ta ti­laa­mam­me rää­tä­löi­ty kou­lu­tus oli erin­omai­nen apu koko hen­ki­lös­tön osaa­mi­sen sy­ven­tä­mi­sek­si."

Lue asiakaskokemus

Finvan koulutukset ja koulutusohjelmat

Seminaarisarja: Lääketiede vakuutusalalla


Seminaarisarja tarjoaa keinoja ymmärtää lääketiedettä ja juridiikkaa sekä laajentaa ammattitaitoa korvauspäätösten tekemisessä.

Tutustu kokonaisuuteen

Mikä Finva? 

Finva on finanssialan toimijoiden strateginen kumppani henkilöstön osaamisen kehittäjänä sekä ajantasaisen ja luotettavan ammattitiedon tuottajana. Kasvatamme osaamista tarjoamalla ajankohtaisia, näkemyksiä ja kokemuksia sisältäviä finanssialan seminaareja.

Seminaarien luennoitsijat edustavat alansa parasta asiantuntemusta. Suunnittelussa ja toteutuksessa hyödynnetään finanssialan omia asiantuntijoita ja Aalto-yliopiston laajaa asiantuntemusta. Seminaareissa kohtaat kollegoita ja seminaareissamme on oiva tilaisuus päästä keskustelemaan sekä jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Etkö löytänyt sopivaa?

Kiinnostaisiko joku menneistä koulutuksistamme? Etkö löytänyt sopivaa koulutustemme joukosta? Ota yhteyttä, autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Kirsi Ivonen

Senior Program Director

+358 10 837 3774

kirsi.ivonen@aaltoee.fi

Ella Puoliväli

Program Manager

+358 10 837 3712

ella.puolivali@aaltoee.fi