Seminaarit

Finva tarjoaa laadukkaita asiantuntijaseminaareja rahoitus-, sijoitus- ja vakuutusalan yritysten koko henkilöstön osaamisen ja asiantuntemuksen ylläpitämiseksi ja edelleen kehittämiseksi. Seminaarien teemat kattavat laajasti finanssialan ajankohtaisia aiheita. 

Kalenteri

Lääketiede vakuutusalalla


Seminaarisarja tarjoaa keinoja ymmärtää lääketiedettä ja juridiikkaa sekä laajentaa ammattitaitoa korvauspäätösten tekemisessä.

Lue lisää

Aiheet ja aihekohtaiset koulutuskalenterit

Ammatillinen kehittyminen  Finanssialan sääntely ja riskienhallintaFinanssialan tulevaisuus ja digitalisaatio  Pankkitoiminta ja rahoitus  Sijoittaminen ja varainhoito Talous ja yritystoiminta  Vakuuttaminen ja vakuutuskorvaaminen

Lääketiede vakuutusalalla

Finva on finanssialan toimijoiden strateginen kumppani henkilöstön osaamisen kehittäjänä sekä ajantasaisen ja luotettavan ammattitiedon tuottajana. Kasvatamme osaamista tarjoamalla ajankohtaisia, näkemyksiä ja kokemuksia sisältäviä finanssialan seminaareja.

Seminaarien luennoitsijat edustavat alansa parasta asiantuntemusta. Suunnittelussa ja toteutuksessa hyödynnetään finanssialan omia asiantuntijoita ja Aalto-yliopiston laajaa asiantuntemusta. Seminaareissa kohtaat kollegoita ja seminaareissamme on oiva tilaisuus päästä keskustelemaan sekä jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Etkö löytänyt sopivaa?

Kiinnostaisiko joku menneistä koulutuksistamme? Etkö löytänyt sopivaa koulutustemme joukosta? Ota yhteyttä, autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Kirsi Ivonen

Senior Program Director

010 837 3774

kirsi.ivonen@finva.fi

Tarja Riima

Coordinator

tarja.riima@finva.fi