Koulutusohjelmat

Finvan koulutusohjelmat ja tutkinnot tarjoavat laaja-alaista ammattitietoa ja käytännön valmiuksia kaikkiin finanssialan tehtäviin. Finvan pitkäkestoiset koulutusohjelmat antavat uusia näkökulmia ja malleja päivittäiseen työskentelyyn ja kykyyn rakentaa tulevaisuuden finanssitoimintaa.

Finanssialalla tutkintojen ja koulutusohjelmien rooli on korostunut ja Finvan tehtävänä, vastuullisena finanssialan koulutustarjoajana, on huolehtia sekä perustutkinnoista että jatkuvan osaamisen ylläpidon varmistavista tutkinnoista. Koulutusohjelmat ja tutkinnot antavat näin ollen sekä hyvän yleiskuvan finanssialasta että ajantasaista tietoa ja ymmärrystä. Alumnitoiminnalla Finva huolehtii siitä, että koulutusohjelmissa ja tutkinnoissa opiskelleet muodostavat asiantuntijoiden kontaktiverkoston, jonka yhteydenpito jatkuu koulutuksen päättymisen jälkeenkin.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat luettavaksesi ajankohtaisia uutisia finanssialalta ja -koulutuksesta sekä pysyt ajan tasalla Finvan tarjonnasta. Kirje lähetetään enintään kerran kuukaudessa. Voit perua tilauksesi milloin tahansa.

Tietojasi käytetään markkinointitarkoituksiin. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tämän. Katso tietosuojapolitiikka.

Ota yhteyttä

Autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

 

Kirsi Ivonen

Senior Program Director

010 837 3774

kirsi.ivonen@finva.fi

Jani Tuomainen

Senior Program Manager

010 837 3714

jani.tuomainen@finva.fi