Edellinen sivu

Ylempi vakuutustutkinto, YVTS

Kehity asiantuntijana – syvennä vakuutusalan osaamistasi

Vakuutusalan asiantuntijat ovat avainasemassa muuttuvan vakuutusalan muutoksen tekemisessä, sen viestimisessä ja vakuutusalan organisaatioiden uudistumisessa. Asiantuntijat luovat työssään sekä nykyhetken että tulevaisuuden asiakaskokemuksen rakenteita että kanavia. Nopeasti muuttuva vakuutusmaailma edellyttää ketteryyttä, uudistumiskykyä sekä taitoa luoda uutta.

Ylempi vakuutustutkinto (YVTS) on vakuutusalan oma syventävä tutkinto, joka yhdistää henkilökohtaisen kehittymisen ja vakuutusalan osaamisen. Tutkinnon suorittamisen tavoitteena on lisätä vakuutusalan ammattitietoutta ja auttaa opiskelijaa soveltamaan työssään opiskelun aikana saavuttamiaan tietoja ja taitoja. Tutkinnon tavoitteena on myös kannustaa opiskelijaa tietojen ja osaamisen ylläpitämiseen sekä itsensä kehittämiseen muuttuvalla vakuutusalalla.

Tutkinto suoritetaan monimuoto-opiskeluna työn ohessa, ja tutkintoon sisältyvä tutkielma auttaa kytkemään opinnot vahvasti omaan työhön. Lähiopetusjaksoilla saat viimeisintä tietoa vakuutusalasta, sparrausta oman alasi asiantuntijoilta ja kollegoilta sekä opit myös jakamaan osaamistasi työyhteisössäsi.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Ylemmän vakuutustutkinnon suorittamalla kehityt muuttuvalla vakuutusalalla ja pystyt suuntaamaan omaa uraasi.

Tutkinto kokoaa yhteen näkökulman yhteiskunnalliseen ja asiakkaan tarpeiden muutokseen sekä vakuutusalan näkemyksen aiheeseen.

Tutkinto räätälöidään tutkielman avulla – työelämälähtöinen kehittämisprojekti ja siihen liittyvä tuki auttaa sinua ja organisaatiotasi kehittymään muutoksessa.