Edellinen sivu

Ylempi vakuutustutkinto, YVTS

Kehity asiantuntijana – syvennä vakuutusalan osaamistasi

Ylempi vakuutustutkinto (YVTS) on vakuutusalan ammattilaisten ja työnantajien arvostama tutkinto, joka yhdistää henkilökohtaisen kehittymisen ja vakuutusalan substanssiosaamisen.

Tutkinto suoritetaan monimuoto-opiskeluna työn ohessa, ja se kytkeytyy vahvasti omaan työhön tutkielman kautta. Lähiopetusjaksoilla saat viimeisintä tietoa vakuutusalasta, sparrausta oman alasi asiantuntijoilta ja kollegoilta sekä opit myös jakamaan osaamistasi työyhteisössäsi.

Kysy lisätietoja

Hyödyt

Tutkinnon suorittamisen tavoitteena on lisätä vakuutusalan ammattitietoutta ja auttaa opiskelijaa soveltamaan työssään opiskelun aikana saavuttamiaan tietoja ja taitoja. Tämän toteuttamiseen kiinnitetään huomiota erityisesti tutkielman laatimisessa.

Kehität osaamistasi tulevaisuuden toimintaympäristöjen vaateisiin
Syvennät vakuutustietämystäsi
Verkostoidut ja vaihdat kokemuksia muiden ammattilaisten kanssa

Kenelle?

Ylempi vakuutustutkinto on tarkoitettu lähinnä asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille, jotka tarvitsevat työssään kokonaisnäkemystä vakuutusalasta sekä haluavat syventää ammatillisia valmiuksiaan.

Sisältö ja aikataulu

Tutkinnon suorittamisen voi aloittaa joustavasti kaksi kertaa vuodessa – maaliskuussa tai syyskuussa. Tutkintoon kuuluu neljä vuosittain toteutettavaa yhteistä lähijaksoa ja kolmen lähiopetuspäivän verran valinnaisia seminaareja tutkinnon suoritusaikana. Lisäksi tutkintoon sisältyy tentti ja tutkielma.

Tutkinto koostuu yhteisistä ja yksilöllisesti valittavista opinnoista. Kokonaisuuteen kuuluu noin 11 lähiopetuspäivää, joista kahdeksan varsinaisilla koulutusjaksoilla ja vähintään kolme päivää Finvan valinnaisissa seminaareissa, sekä tentti ja tutkielman laatiminen. Tutkinto toteutetaan hyödyntäen lähi- ja etäopetusta, itseopiskelua, verkko-oppimista, ryhmätöitä ja etätehtäviä.

Ohjelman rakenne

Lähijaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

Ylempi vakuutustutkinto, YVTS -koulutusohjelman hinta on 4 800 € (+ alv).

Lisäksi veloitetaan vapaavalintaiset seminaaritilaisuudet (kesto yhteensä kolme päivää), joiden hinnat määräytyvät valittujen seminaarien mukaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ohjelmaan 20.8.2018 mennessä.

Aloitusajankohta