Edellinen sivu

Vakuutusalan asiakkuusvastaavien koulutusohjelma

Tehosta asiakastyöskentelyäsi - uutta tietoa asiakkuuden arvon realisoinnista ja kasvusta

Muuttuvassa vakuutusalan asiakkuuskentässä asiakkuusvastaavien taito ymmärtää yrityksen toimintaympäristön muutosta ja tarjota toimintaympäristön muutokseen huomioonottavia tuotteita ja palveluita korostuu.

Vakuutusalan asiakkuusvastaaville suunnatussa koulutusohjelmassa tehostat työskentelyä tärkeiden asiakkaiden kanssa. Saat myös uutta tietoa asiakkuuden arvon realisoinnista ja kasvusta. 

Koulutusohjelma on nimenomaisesti vakuutusalalle räätälöity ja sisällössä on otettu huomioon vakuutusalan tulevaisuus sekä uudet tehokkaat tavat toimia asiakkaiden hyväksi.

Ilmoittaudu  Kysy lisätietoja

Aloitus

14.6.2018

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Hinta:

www.finva.fi

Ota yhteyttä

Ohjelman aikana saat vakuutusalan lisäksi näkymää myös laajemmin finanssialan asiakkuuskenttään. Lähijaksoilla opiskelet yhdessä rahoitusalan asiakkuusvastaavien kanssa.

Koulutusohjelman teemat on valittu tammikuussa 2018 tehdyn asiakaskyselyn perusteella

Koulutusohjelman suunnittelussa on hyödynnetty sekä Aalto EE:n että Finvan parasta osaamista

Hyödyt

Ohjelman osallistuja parantaa organisaationsa asiakasportfolion laatua ja pystyy keskittämään asiakastyötä potentiaalisimpiin yrityksiin.

Vahvistat finanssialan asiantuntijaverkostoasi
Saat käytännön työkaluja asiakkuuksien johtamiseen
Kehität ammattitaitoasi hyödyntää talouden tunnuslukuja arvioitaessa asiakasyrityksen toimintaedellytyksiä

Kenelle?

Koulutusohjelma on suunnattu vakuutusalalla työskenteleville vakuutus-, asiakkuus- ja yhteyspäälliköille sekä muille B2B-asiakastyötä tekeville, jotka haluavat tehostaa työskentelyään tärkeiden asiakkaiden kanssa. 

Ohjelma on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tehostaa asiakastyötään ja tuoda vakuutusalan osaamisensa asiakasyritysten käyttöön.

 

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma koostuu viidestä lähiopetuspäivästä, kolmesta verkkokurssista ja kuudesta tallenteesta. Lähiopetuspäiviin voi kytkeytyä vakuutusalaan liittyviä ennakko- ja jälkitehtäviä. Vakuutusalan asiakkuusvastaavat hyödyntävät koulutusohjelman aikana saatuja työkaluja asiakassuhteen hoidossa

Koulutuspäivät koostuvat luentojen lisäksi workshopeista ja omien kokemusten jakamisesta.

Ohjelman lähijaksot toteutetaan yhdessä rahoitusalan asiakkuusvastaavien koulutusohjelman kanssa.

Koulutusjaksojen jälkeiset verkko-opinnot keskittyvät vakuutusalalle ominaiseen asiakastyöskentelyyn ja tuovat ohjelmaan alan ominaispiirteet.

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

Vakuutusalan asiakkuusvastaavien koulutusohjelman hinta on 4 300 € (+alv) kun ilmoittaudut 30.4.2018 mennessä. Tämän jälkeen osallistumismaksu 4 800 € (+alv).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ohjelmaan 24.5.2018 mennessä.

Aloitusajankohta