Edellinen sivu

Tietosuoja (GDPR) hallinnossa

Kun työssä käsitellään ihmisten henkilötietoja, on tunnettava lain vaatimukset ja muut tärkeät periaatteet. Uuden tietosuojalain (GDPR) näkökulmasta toteutetut verkkokurssit finanssialalle ovat valmistuneet joulukuussa 2017.

Tietosuoja (GDPR) hallinnossa -verkkokurssi käsittelee tietosuojaan liittyviä seikkoja hallinnollisesta näkökulmasta. Kurssin käytyään osallistuja osaa paremmin huomioida työssään tietosuojaa ja kehittää omalta osaltaan hallinnon käytäntöjä oikeaan suuntaan.

Kouluta koko organisaatio helposti lyhytkestoisella verkkokurssilla – omat verkkokurssit niin asiakaspalvelussa toimiville henkilöille kuin hallinnossa toimivillekin. Kurssit on toteutettu toimialan yhteisenä hankkeena.

Tilaa  Kysy lisätietoja

Verkkokurssit

Kurssin osiot

  1. Tietosuojan iso kuva
  2. Tietosuojan peruskäsitteitä
  3. Henkilötietojen käsittelyperusteet
  4. Henkilötietietojen käsittelyn periaatteet
  5. Rekisterinpitäjän osoitusvelvollisuus
  6. Tietosuojan hallinnointi
  7. Riskienhallinta
  8. Rekisteröidyn oikeudet
  9. Tietosuojavastaavan tehtävät
  10. Sopimusten ja ulkoistusten hankinta
  11. Henkilötietojen siirto EU:n/ETA:n ulkopuolelle
  12. Tietoturvan ja valvonnan toteuttaminen
  13. Ilmoitukset tietovuodoista
  14. Tietosuojan arviointi ja kehittäminen
  15. Lopputesti

Kurssin kesto on noin 30 minuuttia.

Kenelle?

Verkkokurssi on tarkoitettu hallintohenkilöille, jotka ovat tekemisissä  ja käsittelevät henkilötietoja.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

Käyttö organisaation omassa oppimisympäristössä (toimitus scorm-pakettina):

  • Pienet organisaatiot, alle 100 henkilöä /organisaatio:
    2 000 € (+ alv)
  • Keskisuuret organisaatiot, 100-1 000 henkilöä /organisaatio: 2 400 € (+ alv)
  • Suuret organisaatiot, yli 1 000 henkilöä /organisaatio: 2 800 € (+ alv)

Verkkokurssien käyttöoikeus koko organisaatiolle. Käyttöaikaa ei ole rajoitettu.

Verkkokurssi on mahdollista ottaa käyttöön myös palveluna Finvan oppimisympäristössä – pyydä lisätietoa ja tarjous!

Verkkokurssien käyttöoikeus oppilaitoskäyttöön ja yksilöille hinnoitellaan erikseen – pyydä tarjous!

 

Ota yhteyttä