Edellinen sivu

Tietosuoja finanssialalla

Kun työssä käsitellään ihmisten henkilötietoja, on tunnettava lain vaatimukset ja muut tärkeät periaatteet. Uuden tietosuojalain (GDPR) näkökulmasta toteutetut verkkokurssit finanssialalle ovat valmistuneet joulukuussa 2017.

Kouluta koko organisaatio helposti lyhytkestoisella verkkokurssilla – omat verkkokurssit niin asiakaspalvelussa toimiville henkilöille kuin hallinnossa toimivillekin. Kurssit on toteutettu toimialan yhteisenä hankkeena.

Tilaa  Kysy lisätietoja

Verkkokurssit

Tietosuoja asiakaspalvelussa

Tietosuoja asiakaspalvelussa -verkkokurssilla käydään läpi tietosuojaan liittyvää seikkoja käytännöllisestä näkökulmasta. Kurssin käytyä osaa paremmin huomioida työssä tietosuojaa ja kehittää omalta osalta käytäntöjä oikeaan suuntaan.

Kurssin osiot:

  1. Tietosuojan iso kuva
  2. Tietosuojan peruskäsitteitä
  3. Henkilötietojen käsittelyperusteet
  4. Henkilötietojen käsittelyn periaatteet
  5. Tiedon elinkaari
  6. Rekisteröidyn oikeudet
  7. Rekisterinpitäjän tiedonantovelvollisuus
  8. Tietosuojavastaava
  9. Muistilista
  10. Lopputesti

Kurssin kesto noin 25 min.

Tietosuoja hallinnossa

Tietosuoja hallinnossa -verkkokurssi käsittelee tietosuojaan liittyvää seikkoja hallinnollisesta näkökulmasta. Kurssin käytyä osaa paremmin huomioida työssä tietosuojaa ja kehittää omalta osalta hallinnon käytäntöjä oikeaan suuntaan.

Kurssin osiot:

  1. Tietosuojan iso kuva
  2. Tietosuojan peruskäsitteitä
  3. Henkilötietojen käsittelyperusteet
  4. Henkilötietietojen käsittelyn periaatteet
  5. Rekisterinpitäjän osoitusvelvollisuus
  6. Tietosuojan hallinnointi
  7. Riskienhallinta
  8. Rekisteröidyn oikeudet
  9. Tietosuojavastaavan tehtävät
  10. Sopimusten ja ulkoistusten hankinta
  11. Henkilötietojen siirto EU:n/ETA:n ulkopuolelle
  12. Tietoturvan ja valvonnan toteuttaminen
  13. Ilmoitukset tietovuodoista
  14. Tietosuojan arviointi ja kehittäminen
  15. Lopputesti

Kurssin kesto on noin 30 minuuttia.

Kenelle?

Verkkokurssit on tarkoitettu kaikille jotka ovat tekemisissä henkilöitä koskevien tietojen kanssa.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

Käyttö organisaation omassa oppimisympäristössä (toimitus scorm-pakettina):

Tietosuoja finanssialalla -verkkokurssit

  • Pienet organisaatiot, alle 100 henkilöä /organisaatio:
    2 000 € (+ alv) /verkkokurssi
  • Keskisuuret organisaatiot, 100-1 000 henkilöä /organisaatio: 2 400 € (+ alv) /verkkokurssi
  • Suuret organisaatiot, yli 1 000 henkilöä /organisaatio: 2 800 € (+ alv) /verkkokurssi

Verkkokurssien käyttöoikeus koko organisaatiolle. Käyttöaikaa ei ole rajoitettu.

Verkkokurssi on mahdollista ottaa käyttöön myös palveluna FINVAn oppimisympäristössä – pyydä lisätietoa ja tarjous!

Verkkokurssien käyttöoikeus oppilaitoskäyttöön ja yksilöille hinnoitellaan erikseen – pyydä tarjous!

Lisätiedot ja tarjoukset:

Account Director Iris Alanen
iris.alanen@finva.fi
010 837 3710.

Ota yhteyttä