Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Projektinhallinnan perusteet finanssialla

Onnistu projektien hallinnassa ottamalla perustiedot ja -taidot haltuun

Projektinhallinnan perusteet finanssialalla -koulutusohjelmassa opit perustiedot ja -taidot projektien hallinnasta. Koulutusohjelma on tehokas ja tiivis kahden päivän koulutus, jonka aikana opit hallitsemaan projektisi tehokkaasti.

Kahden päivän aikana tulet ymmärtämään projektinhallinnan perusteet sekä pääset kuulemaan erilaisia projektinhallinnan esimerkkejä finanssialalta. Koulutuksen aikana opit projektinhallinnan eri vaiheet suunnittelusta toteutukseen sekä kuulet yleisimmät haasteet ja parhaaksi todetut toimintatavat. Koulutuksen jälkeen sinulla on osaaminen johtaa projekteja hallitummin ja ymmärrät, miten projektityöskentelyä voidaan kehittää paremmaksi.    

Lataa esite Kysy lisätietoja

Koulutuksen hyödyt

Projektinhallinnan perusteet finanssialalla -koulutus antaa osallistujalle kattavan käsityksen projektityöskentelystä ja -johtamisesta. Koulutusohjelman jälkeen osallistuja osaa käytännössä johtaa omaa projektiaan hallitummin sekä pystyy tarkastelemaan projektityöskentelyn kehittymistarpeita konkreettisemmin.

Opit projektinhallinnan perusteet
Omaksut perustiedot ja työkalut projektien hallitsemiseen
Opit käytännössä johtamaan projekteja hallitummin ja tehokkaammin
Opit huomaamaan projektien kompastuskivet ja välttämään näitä

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu kaikille finanssialalla projektimuotoista työtä tekeville: projektipäälliköille, osaprojektien vetäjille, kaikille projekteissa työskenteleville, jotka tarvitsevat hyvän kokonaiskuvan projektijohtamisen ja -työskentelyn menetelmistä ja hyödyistä sekä projektikoordinaattoreille, -insinööreille, -suunnittelijoille.

Sisältö ja aikataulu

Projektinhallinnan perusteet finanssialalla -ohjelman kesto on kaksi päivää ja se koostuu luennoista ja case-esimerkeistä.

Ohjelman rakenne

Lähiopetusta

Kahden lähiopetuspäivän aikana käydään läpi projektinhallinnan perusteet

Case-esimerkkejä

Case-esimerkkejä finanssialalta

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Kai Koskinen

Kouluttaja Kai Koskisella on yli 10 vuoden kokemus projektijohtamisen koulutusohjelmien ja yrityksille räätälöityjen koulutusten läpiviennistä.

Hän on toiminut Teknillisen korkeakoulun projektiliiketoiminnan tutkijana sekä opiskellut projektijohtamisen jatkokoulutusohjelmassa Montrealissa ja omaa monipuolisen kokemuksen erilaisista projektiympäristöistä sekä projektinhallinnan menetelmistä ja projektinhallinnan työkaluista. Koskinen on itse PMP-sertifioitu projektipäällikkö.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta