Edellinen sivu

Pankki- ja rahoitustoiminnan sääntely ja lainsäädäntöhankkeet vuodelle 2019

Seminaari tarjoaa ajankohtaista tietoa keskeisten finanssialan sääntelyhankkeiden etenemisestä ja vaikutuksista vuosien 2019-2020 toimintaan.

Voit päivittää tietosi finanssisektorin sääntelystä osallistumalla aamupäivään ja valita sen jälkeen joko vakuutus– tai rahoitusalan hankkeiden osuudet. Voit myös osallistua pelkästään aamu- tai iltapäivään.

Seminaaripäivän aikana saat tietoa mm. seuraavista aiheista:

  • Finanssialan EU-sääntelyn moniportainen sääntelykokonaisuus pähkinänkuoressa
  • Finanssialan sääntelyn kehityssuuntia
  • Vakuutusalan kansallisten lainsäädäntöhankkeiden eteneminen
  • Finanssivalvonta ja eurooppalainen valvonta vuonna 2018

Ilmoittaudu  Kysy lisätietoja

Kenelle?

Seminaari on suunnattu finanssialan johtajille ja asiantuntijoille, jotka haluavat päivittää tietonsa ajankohtaisten lainsäädäntöhankkeiden etenemisestä ja vakuutuksista.

Sisältö

Aamupäivällä syvennytään finanssialan yhteisiin ajankohtaisiin EU-hankkeisiin. Iltapäivällä voit valita seminaarin, joka keskittyy vakuutusalan kansallisiin sääntelyhankkeisiin tai rahoitusalan omiin EU-hankkeisiin.

Ohjelma tarkentuu lähempänä.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

Pankki- ja rahoitustoiminnan sääntely ja lainsäädäntöhankkeet vuodelle 2019 -seminaarin hinta on 670 € (+ alv). Hinta sisältää soveltuvin osin sähköisen koulutusmateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.  Voit myös osallistua puolikkaaseen päivään (aamu- tai iltapäivä) jolloin seminaarin hinta 490 € (+ alv).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu seminaariin 26.11.2018 mennessä.

Aloitusajankohta