Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Finanssialan Compliance Officer johdon ja liiketoiminnan tukena

From Compliance to Excellence

Compliancen asiantuntijan tulee visualisoida organisaation toimintaa yli liiketoiminta-alueiden rajojen sekä varmistaa, että se on linjassa moninaisten vaatimusten kanssa. Finanssialan Compliance Officer johdon ja liiketoiminnan tukena -koulutusohjelma auttaa compliance, riskienhallinnan, sisäisen valvonnan ja tarkastuksen, lainopillisten toimintojen sekä liiketoiminnan johdon tehtävissä toimivia tuntemaan laajasti finanssiliiketoimintaa.

Ohjelman jälkeen tunnet laajasti finanssialan eri osa-alueisiin liittyviä merkittävimpiä muutosvoimia. Organisaatioiden tiedon määrän kasvaessa koulutusohjelma tukee lisäksi osallistujien ymmärrystä uusien teknologioiden uhkista ja toisaalta mahdollisuuksista ja hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Syksyllä 2018 osallistujat arvioivat koulutusohjelmaan kuuluvia osioita yleisarvosanalla 5,1/6.

Ohjelma on tehokas ja tiivis paketti GRC (Governance, Risk ja Compliance) -toimintaan vaikuttavista teemoista.

Ohjelma antaa konkreettisia työkaluja oikein toimimisen kulttuurin rakentamiseen

Hyödyt

Ohjelma antaa laaja-alaisen kokonaiskuvan finanssialan liiketoimintaan ja alan murrokseen. Koulutuksen aikana käydään läpi hyviksi havaittuja teemoja finanssiliiketoiminnan kokonaisvaltaisessa tuntemisessa. Ohjelman osallistuja kasvattaa tietoa ja osaamista laajasti eri finanssiliiketoiminnan osa-alueista mm. maksuliike, pankkiliiketoiminta sekä varainhoito. Koulutuksen aikana kehität ymmärrystäsi KYC & AML -kokonaisuudesta ja operatiivisten riskien hallinnasta.

Saat kokonaiskuvan finanssiliiketoiminnan nykyhetkestä ja tulevaisuudesta
Opit koneoppimisen hyödyntämisestä osana liiketoimintaa
Lisäät ymmärrystäsi luottamuksen tärkeydestä osana työyhteisön vuorovaikutusta ja valmiuksia luottamuksen rakentamiseen organisaatiossa
Saat välineitä oman viestisi tehostamiseen

Kenelle?

Koulutus on suunniteltu finanssialan compliance, riskienhallinta, lainopillisten, sisäisen valvonnan ja tarkastuksen tai liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä työskenteleville tai tehtävään siirtyville henkilöille.

Ohjelma sopii finanssialan ammattilaiselle, joka on kiinnostunut kehittämään työrooliaan ja laajentamaan tietämystään eri liiketoiminnan osa-alueilta, saamaan toimintaan uudenlaista ajattelua ja toimimaan tukena organisaatiosi muutoksessa digitalisaation aikakautena. Ohjelman osallistujalla on tarve oppia katsomaan organisaation toimintaa yli liiketoiminta-alueiden rajojen sekä varmistaa, että se on linjassa moninaisten vaatimusten kanssa.

Sisältö ja aikataulu

Finanssialan Compliance Officer johdon ja liiketoiminnan tukena -koulutuksen aikana opit mm. maksamisen murroksesta, varainhoitopalveluiden kehityksestä, finanssialan sääntelykokonaisuudesta, rahanpesun sekä terrorismin rahoittamisen estämisen tärkeydestä ja operatiivisten riskien hallinnan kokonaisuudesta. Ohjelma pureutuu finanssiliiketoiminnan eri osa-alueisiin ja käsittelee laaja-alaisesti eri liiketoiminta-alueiden murrosta. Lisäksi koulutusohjelma painottaa analytiikan ja koneoppimisen sekä luottamuksen rakentamisen tärkeyttä.

Opiskelu koostuu neljästä lähiopetuspäivästä sekä lyhyistä webinaareista. Lisäksi ohjelman päätyttyä kokoonnutaan aamupäivätapaamiseen tekemään yhteenveto koulutusohjelman annista.

Ohjelman rakenne

Lähiopetusta

Neljä lähiopetuspäivää, jossa pääset verkostoitumaan ohjelman muiden osallistujien kanssa ja oppimaan Finvan ja Aalto-yliopiston kokeneiden kouluttajien johdolla.

Webinaarit ja tallenteet

Lähiopetuspäivien lisäksi opiskelua myös tallentein sekä vuorovaikutteisilla webinaareilla.

Loppuyhteenveto

Koulutusohjelman jälkeen pääset keskustelemaan ohjelman sisällöstä ja tärkeimmistä opeista sekä työkaluista, joita olet saanut käytännön arkeen.

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta