Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Finanssiala tulevaisuudessa

Tulevaisuuslukutaitoa ja ennakoivaa ajattelua uudistuvalla finanssialalla

Finanssialan asiantuntijoilla on kahtalainen työ sekä säilyttää ja kehittää olemassaolevia käytäntöjä että ennakoida tulevaa – kumpikin ovat tärkeitä. Ennakointityö vaikuttaa käytännön tasolla asiakkaiden arkeen ja sen kautta luodaan uusia käytäntöjä. Ennakointi kannattaa, sillä tulevaisuus on aina huomenna ja se uudistuu jatkuvasti arjessa. Tässä finanssialan tulevaisuutta käsittelevässä seminaarissa syvennymme tulevaisuuteen erityisesti talouden ja finanssialan näkökulmista. Aamupäivän aikana käsitellään talouden isoa kuvaa, finanssialan tulevaisuutta ja osallistujat pääsevät myös kehittämään omia henkilökohtaisia tulevaisuusvalmiuksiaan. 

Muutos ja energia muokkaavat huomista

Koulutuksen aikana vahvistat näkemyksiäsi ja myös haastat ajatteluasi. Opit, mikä merkitys on trendeillä ja vastatrendeillä, mitä ne ovat ja miten ne vaikuttavat taloudessa. Lisäksi opit finanssialalla vaikuttavista muutosvoimista ja rakennat itsellesi ison kuvan alan tulevaisuudesta paikantamalla kiinnostavia ilmiöitä ja seurattavia tahoja. Keitä ovat uudet ja keitä vanhat haastajat, keitä yllättäjät? Koulutuksen aikana on tarkoitus myös aktivoida omat tulevaisuustaidot ja vahvistaa sekä omaa että organisaation menestymistä. 

Osallistujat vaikuttavat seminaarin sisältöön – mukana myös YVTS!

Osallistujana pääset mukaan vaikuttamaan tämän koulutuksen sisältöihin ja kertomaan perustelut valintojesi takana. Mukaan tulee osallistujia myös muista koulutusohjelmista. Muun muassa perinteikkään Ylemmän vakuutustutkinnon asiantuntijat ovat mukana rakentamassa päivän kulkua. Tule sinäkin mukaan finanssialan tulevaisuuden äärelle. Matka vie tulevaisuuden globaaliin maailmankuvaan, finanssialan tulevaisuuteen ja aina omaan henkilökohtaiseen valmiuksien kehittämiseen Future Sense -teeman äärelle.
 

Ilmoittaudu  Kysy lisätietoja

Kenelle?

Seminaari on suunnattu finanssialan asiantuntijoille ja johtajille, jotka tarvitsevat työhönsä työkaluja ennakoivan toiminnan järjestämiseksi ja haluavat tietää enemmän makrotason vaikutuksista oman organisaation toimintaan.

Sisältö

Seminaarin aikana käsitellään mm.

  • Ennakointitaitoja strategisessa suunnittelussa
  • Globaaleja trendejä
  • Finanssialan tulevaisuuden näkymiä ja finanssialan suuntaa

Ohjelma

9.00

Tulevaisuuden vastatrendit

Eeva Hellström, johtava asiantuntija, ennakointi ja strategia, Sitra

10.00 

Tauko

10.15 

Finanssialan tulevaisuuden iso kuva

Petri Suni, toimitusjohtaja, Petri Suni Consulting Oy

11.15 

Tauko

11.30 

Future Sense

Pilvikki Ibriqi, yrittäjä Learning & Foresight Developer, Learning collective ja päätyönä Learning Advisor, KPMG

13.00

Päivä päättyy

Ohjelman muutokset mahdollisia.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

Finanssiala tulevaisuudessa -seminaarin hinta on 590 € (+ alv).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu seminaariin 26.11.2020 mennessä.

Aloitusajankohta