Tutustu julkaisuihimme

Julkaisemme finanssialan ammattitietoa niin perinteisinä kirjoina kuin e-kirjoina.

Alla olevasta osiosta voit tilata julkaisujamme. E-kirjojamme myyvät Ellibs sekä Elisa Kirja. Vakuutus- ja rahoitusalan sanasto on liitetty osaksi RedFox Online -sanakirjapalvelua.

Huomioithan, että Finvan painettujen kirjojen suoramyynnissä on siirrytty verkkokauppamyyntiin ja kirjat maksetaan verkkokaupassa tilauksen yhteydessä. Jos kirjan tilaa laskulla, peritään pienlaskutuslisä 15 €. Verkkokaupassa saa automaattisesti viiden kirjan tilauksesta 5 %:n alennuksen ja kymmenen kirjan tilauksesta 10 %:n alennuksen.

Salla Närhinen

Program Director

+358 10 837 3772

salla.narhinen@aaltoee.fi

Maiju Saarinen

Coordinator

+358 10 837 3720

maiju.saarinen@aaltoee.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat luettavaksesi ajankohtaisia uutisia finanssialalta ja -koulutuksesta sekä pysyt ajan tasalla Finvan tarjonnasta. Kirje lähetetään enintään kerran kuukaudessa. Voit perua tilauksesi milloin tahansa.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.