Aika: Maanantai 25.4.2022 klo 9:00-10:00 
Paikka: Online
Reagoitko vai ennakoitko epävarmuuden keskellä?

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on kestänyt lähes kaksi kuukautta. Suomi on erityisasemassa epävarman maailmantilanteen keskellä ja myös finanssialalla on merkittävä rooli yhteiskunnan toimintakyvyn ylläpitäjänä.  

Liiketoiminnan muutostahti sekä epävarma toiminta- ja sijoitusympäristö ovat tehneet myös ennustettavuudesta haastavampaa. Länsimaissa markkinoita onkin totuttu ennustamaan pohjautuen siihen tietoon, että kuluttajat, investoijat ja poliitikot tekevät päätöksiä rationaalisesti. Ukrainan sota on kuitenkin käytännön tasolla osoittanut, että Venäjä ei toimi näin. Siksi on syytä kyseenalaistaa, toimivatko kyseiset ennustustavat nykytilanteessa.  

Markkinoiden läpinäkyvyyden ollessa heikkoa, onkin keskeistä, että finanssialan toimijat pystyvät pelkän reagoinnin sijaan myös ennakoimaan tapahtumia lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Webinaarissa keskustelemme, miten nykymaailmassa voi pitää huolta riittävän tehokkaasta ja laadukkaasta päätöksenteosta, miten päätöksentekoa tulisi muuttaa kriisitilanteissa sekä millaisia mahdollisuuksia strateginen ennakointi ja skenaariomenetelmät luovat epävarmuuden keskellä. 

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Niina Uusi-Autti, toimitusjohtaja Swanlake Strategy sekä Tanja Eronen, toimitusjohtaja, Nordea Funds. 

Webinaari on maksuton. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen. 


  

Niina Uusi-Autti, Toimitusjohtaja, Swanlake Strategy 

Niina on kokenut liiketoimintajohtaja sekä liikkeenjohdon konsultti. Niinalla on yli vuosikymmenen kokemus konsultoinnista johtavien kotimaisten ja kansainvälisten yritysten kasvun rakentamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä sekä strategiatyöstä. Niina toimii partnerina sekä toimitusjohtajana Swanlake Strategy:ssä, joka auttaa yrityksiä rakentamaan kestävää kasvua sekä muutoksenkestäviä strategioita epävarmassa toimintaympäristössä. Swanlake uskoo monitieteelliseen lähestymistapaan ja tuo matemaattiset sekä luovat menetelmät osaksi strategiatyötä. 

 

 

Tanja Eronen, Toimitusjohtaja, Nordea Funds 

Tanja on toiminut finanssialalla sijoitusmarkkinoiden ja -tuotteiden parissa 15 vuotta, joista reilut 10 vuotta esimiestehtävissä. Marraskuussa 2021 Tanja aloitti toimitusjohtajana Nordean pohjoismaisessa rahastoyhtiössä. Nordea Funds on Pohjoismaiden suurin rahastoyhtiö, jonka hallinnoitavat varat ovat noin 153 miljardia EUR (31.12.2021). Rahastoyhtiö hallinnoi yli 240 rahastoa Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa sekä Norjassa ja rahaston osuudenomistajia on yli 1,3 miljoonaa. Nordea Funds on ollut vastuullisten rahastojen edelläkävijä Pohjoismaissa ja vastuullisuus on edelleen yhtiöstrategian keskiössä. 

  

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 22.4.2022. Saat erillisen ohjeviestin ja linkin webinaariin sähköpostiisi.


Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltämme

Jenna Anttonen
Competence Manager
+358 10 837 3809
jenna.anttonen@aaltoee.fi