Infowebinaari: Rahoitusasiantuntijan osaamiskoe

Aika: torstaina 22.9.2022 klo 9.00–10.00
Paikka: Webinaari / Teams

Infowebinaari on suunnattu kuluttajarahoitustiimien esihenkilöille, finanssialan osaamisen kehittämisestä vastaaville henkilöille ja HR:lle sekä rahoitusasiantuntijan osaamiskokeen suorittamisesta kiinnostuneille yksilöille.

Webinaarissa kerromme rahoitusasiantuntijan osaamiskokeen taustoista sekä sen sisällöstä ja käytännön asioista. Voit esittää kysymyksiä osaamiskokeeseen liittyen joko ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tai webinaarin aikana.

Asiantuntijana webinaarissa Terhi Aro, varatuomari, Edulogi Oy.

Webinaari on maksuton. 

Ilmoittaudu webinaariin 21.9.2022 klo 14 mennessä. Saat webinaarin Teams-linkin sähköpostiisi päivää ennen tapahtumaa. Huomioithan, että tilaisuutta ei tallenneta.

Ilmoittaudu

Kysy lisätietoja yhteyshenkilöiltämme 
Ella Puoliväli
Program Manager
+358 10 837 3712
ella.puolivali@aaltoee.fi

Rahoitusasiantuntijan osaamiskoe on tarkoitettu kuluttajarahoitustehtävissä toimiville asiantuntijoille, asuntolainaneuvottelijoille sekä muissa vaativissa henkilöasiakkaiden luotonannon tai rahoittamisen tehtävissä toimiville henkilöille. Osaamiskokeen läpäisemällä suorittaja osoittaa tietämyksensä keskeisistä rahoitustuotteista ja -käytännöistä sekä niihin liittyvästä sääntelystä ja markkinakäytännöistä. Osaamiskoe auttaa myös yhtenäistämään rahoitusasiantuntijoiden osaamistasoa Suomessa.

Lue lisää Rahoitusasiantuntijan osaamiskokeesta

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 21.9.2022 klo 14:ään mennessä. Saat webinaarin Teams-linkin sähköpostiisi päivää ennen tapahtumaa.

Lisätietoja

Ella Puoliväli
Program Manager
ella.puolivali@aaltoee.fi