Vastuullinen sijoittaminen

Tilaa julkaisu
Kirjoittaja: Anna Hyrske, Magdalena Lönnroth, Antti Savilaakso, Riikka Sievänen
ISBN: 978-952-5684-38-4
Kuvaus:

Kirja esittelee vastuullista sijoittamista sekä vastuullisen sijoittamisen erilaisia lähestymistapoja ja työkaluja. Kirjassa kerrotaan vastuullisesta sijoittamisesta eri omaisuuslajeissa sekä instituutiosijoittajan että yksityissijoittajan kannalta.

YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteiden (PRI) allekirjoittaminen on ajankohtainen kysymys suomalaisille instituutiosijoittajille. Kirja auttaa hahmottamaan vastuullisen sijoittamisen lähestymistapoja ja siten ymmärtämään YK:n periaatteiden sisältöä paremmin. Samalla se antaa ideoita periaatteiden soveltamiseen päivittäisessä sijoitustoiminnassa.

Kirja auttaa ja tukee vastuullisen sijoittamisen ensi askelien ottamisessa. Vastuullinen sijoittaminen on mahdollista! Kirjan tutkimusosioissa on tutkimustuloksia vastuullisesta sijoittamisesta pohjoismaisten eläkesijoittajien keskuudessa ja vinkkejä aihetta koskevista tutkimuksista.

Vastuullinen sijoittaminen on tarkoitettu niin oppikirjaksi aiheesta kiinnostuneille kuin käsikirjaksi vastuullista sijoittamista aloittaville ja sitä jo tekeville. Kirjassa on vastuullisen sijoittamisen sanasto. Kirjan kirjoittajilla on vankka kokemus vastuullisesta sijoittamisesta sekä eläkesijoittajan, omaisuudenhoitajan että akateemisen tutkijan näkökulmasta.

 

Magdalena Lönnroth kertoo vastuullisesta sijoittamisesta Forum för ekonomi och teknik -lehdessä:
http://www.forummag.fi/paverka-hellre-an-exkludera

Ulkoasu: Nid.
Sivumäärä: 196
Painos: 1. painos
Julkaisuvuosi: 2012
Hinta: 56,60
Lisätiedot: Alv 10 %, veroton 51,38 euroa. Joutsenmerkitty painotuote.