Tärkeää tietoa FINVA Finanssikoulutus Oy:sta ja koronaviruksesta (COVID-19)

Aalto University Executive Education Oy:n osana Finva ottaa vakavasti koronavirukseen (COVID-19) liittyvät riskit. Teemme kaiken voitavamme, jotta asiakkaamme, kumppanimme sekä henkilökuntamme voivat olla turvallisin mielin Aalto EE:n tiloissa esim. osallistuessaan ohjelmamoduulien ns. hybriditoteutuksiin. Koko pandemian aikana tiloissamme ei ole ollut yhtään altistumistapausta.

15.09.2020

[päivitetty 15.9.2020 klo 17.00]

Sisäinen työryhmä

Sisäinen työryhmämme seuraa tilannetta päivittäin ja arvioi yksityiskohtaista tietoa koronaviruksesta ja sen maailmanlaajuisesta vaikutuksesta eri lähteistä kuten WHO, THL, hallitus ja Aalto-yliopisto.

Ohjelmiin osallistuminen

Ohjelmatoteutuksissa käytämme ns. hybridimallia. Tämä tarkoittaa sitä, että osa henkilöistä voi osallistua moduuliin paikan päällä tiloissamme, osa taas verkon välityksellä. Opetustilojemme henkilömäärä on rajattu ja sitä seurataan tarkasti.

Voit siis turvallisin mielin osallistua niihin ohjelmiin, joihin olet ilmoittautunut sekä myös ilmoittautua tuleviin ryhmiin. Ole yhteydessä ohjelman yhteyshenkilöihin, mikäli sinulla on ohjelmaan tai moduuliin liittyviä kysymyksiä tai huolia.

Henkilöstö

Henkilöstö työskentele sekä etänä että toimistolla. Toimistolla työskenteleminen on tarkoin ohjeistettu ja henkilömäärä on rajattu. Henkilöstömme noudattaa maskeista annettuja ohjeita toimistolla työskennellessään.

Vierailijat ja matkustaminen

Seuraamme tarkasti Suomen viranomaisten määräämiä kulloinkin voimassa olevia matkustusrajoituksia. Henkilöillä, jotka ovat vierailleet maissa, joiden kohdalla matkustusrajoitukset jatkuvat, on poikkeuksetta kielto tulla tiloihimme 14 päivän ajan paluusta.

Tämä koskee myös tapauksia, joissa

 • paluumatka Suomeen kulkee sellaisen matalamman riskin maan kautta, jota matkustusrajoitukset eivät koske
 • henkilö olisi käynyt koronatestissä ja saanut negatiivisen tuloksen.

Yleiset ohjeet osallistujille, henkilöstölle ja vieraille

Pyrimme turvaamaan asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyden seuraavin toimenpitein, joita pyydämme myös asiakkaitamme noudattamaan:

 • Saapuminen. Kun saavut rakennukseemme, huomioithan muut henkilöt tiloissamme säilyttämällä turvavälin kaikissa tilanteissa. Varaathan riittävästi aikaa saapumiseen. Hissiin vain yksi henkilö kerrallaan.
 • Maskit. Aalto EE:n henkilökunta käyttää maskeja moduulin aikana. Edellytämme asiakkailtamme samaa. Pyydämme ystävällisesti sinua tuomaan oman maskin mukanasi. Aalto EE:llä on pieni käsivarasto maskeja unohdusten varalle. Ohjeet maskin oikeaoppiseen käyttöön löytyvät täältä.
 • Käsihygienia. Kehotamme pesemään kädet huolellisesti mm. ulkoa sisään saavuttaessa, ennen ruokailua ja ruokailun jälkeen. Lisäksi tiloissamme on lukuisia käsidesinfiointipisteitä. WC-tiloista löytyy saippuan lisäksi käsidesiä ja kertakäyttöisiä käsipyyhepapereita.
 • Turvavälit. Koulutustilat on järjestetty niin, että paikallaan istuessa säilyy kahden metrin turvaväli. Suosittelemme, että vieraamme pyrkivät lisäksi säilyttämään vähintään metrin turvavälin muihin vieraisiin, kouluttajiin ja henkilökuntaan kaikissa tilanteissa. WC-tiloihin vain muutama henkilö kerrallaan. Myös mahdollisissa jonotustilanteissa WC-tilojen ulkopuolella tulee noudattaa turvavälejä.
 • Liikkuminen. Suosittelemme vieraitamme pysyttelemään pääsääntöisesti koulutustilassaan ja sen välittömässä läheisyydessä sekä välttämään tarpeetonta oleskelua yhteisissä tiloissa. Rakennuksessamme on päivän aikana useita vierasryhmiä. Pyydämme käyttämään maskia aina tiloissamme liikuttaessa.
 • Oireet. Mikäli kärsit lievistäkin hengitystieoireista, kuumeesta, tms. tunnetuista Covid-19 -oireista, pyydämme, että osallistut koulutukseen online-yhteydellä. Mikäli koet oireita koulutuspäivän aikana, informoithan henkilökuntaamme. Oireiden ilmetessä tiloistamme tulisi poistua välittömästi tartuntariskin vuoksi.
 • Tarjoilu. Epidemian aikana ruoat tarjoillaan yksittäisannoksina tai noutopöydästä, riippuen voimassa olevista ohjeistuksista. Pyydämme muistamaan turvavälit myös tarjoiluja noudettaessa ja ruokailun aikana. Ruokailut ja kahvitauot on porrastettu ajallisesti, jotta vältämme turhia kohtaamisia ryhmien välillä.
 • Tarjoiluhenkilökunta. Keittiö- ja tarjoiluhenkilökunta käyttää kertakäyttökäsineitä ja hengityssuojaimia käsitellessään elintarvikkeita ja valmiita ruokatuotteita.
 • Puhtaanapito. Kiinnitämme erityistä huomiota mm. WC-tilojen, ovenkahvojen ja pintojen, kuten kahviautomaattien kosketusnäyttöjen desinfiointiin päivän aikana.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Tärkeää tietoa FINVA Finanssikoulutus Oy:sta ja koronaviruksesta (COVID-19)

Tilaa Finvan uutiskirje

Tilaa Finvan uutiskirje ja pysyt ajan tasalla finanssialan muutoksista sekä Finvan alkavista koulutuksista ja seminaareista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.