Tärkeää tietoa FINVA Finanssikoulutus Oy:sta ja koronaviruksesta (COVID-19)

Aalto University Executive Education Oy:n osana Finva ottaa vakavasti koronavirukseen (COVID-19) liittyvän tartuntariskin ja teemme kaiken voitavamme, jotta asiakkaamme, kumppanimme sekä henkilökuntamme voivat olla turvallisin mielin.

15.07.2020

[päivitetty 15.7.2020 klo 9.00]

Sisäinen työryhmä

Sisäinen työryhmämme seuraa tilannetta päivittäin ja arvioi yksityiskohtaista tietoa koronaviruksesta ja sen maailmanlaajuisesta vaikutuksesta eri lähteistä kuten WHO, THL, hallitus ja Aalto-yliopisto.

Ohjelmiin osallistuminen

Suomen hallituksen lieventäessä kokoontumisrajoitteita, siirrymme 1.6.2020 yrityksemme ohjelmatoteutuksissa ns. hybridimallin käyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että osa henkilöistä voi osallistua moduuliin paikan päällä Aalto EE:n tiloissa, osa taas verkon välityksellä. Opetustilojemme henkilömäärä on rajattu ja sitä seurataan tarkasti.

Voit siis turvallisin mielin osallistua niihin ohjelmiin, joihin olet ilmoittautunut sekä myös ilmoittautua tuleviin ryhmiin. Ole yhteydessä ohjelman yhteyshenkilöihin, mikäli sinulla on ohjelmaan tai moduuliin liittyviä kysymyksiä tai huolia.

Henkilöstö

Henkilöstö työskentele sekä etänä, että toimistolla. Toimistolla työskenteleminen on tarkoin ohjeistettu ja henkilömäärä tarkasti rajattu.

Yleiset ohjeet osallistujille, henkilöstölle ja vieraille

Pyrimme turvaamaan asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyden seuraavin toimenpitein, joita pyydämme myös asiakkaitamme noudattamaan:

 • Saapuminen
  Kun saavut rakennukseemme, huomioithan muut henkilöt tiloissamme säilyttämällä turvavälin kaikissa tilanteissa. Varaathan riittävästi aikaa saapumiseen. Hissiin vain yksi henkilö kerrallaan.
 • Käsihygienia
  Kehotamme pesemään kädet huolellisesti mm. ulkoa sisään saavuttaessa, ennen ruokailua ja ruokailun jälkeen. Lisäksi tiloissamme on lukuisia käsidesinfiointipisteitä. WC-tiloista löytyy saippuan lisäksi käsidesiä ja kertakäyttöisiä käsipyyhepapereita.
 • Turvavälit
  Koulutustilat on järjestetty niin, että paikallaan istuessa säilyy kahden metrin turvaväli. Suosittelemme, että vieraamme pyrkivät lisäksi säilyttämään vähintään metrin turvavälin muihin vieraisiin, kouluttajiin ja henkilökuntaan kaikissa tilanteissa. WC-tiloihin vain muutama henkilö kerrallaan. Myös mahdollisissa jonotustilanteissa WC-tilojen ulkopuolella tulee noudattaa turvavälejä.
 • Tarjoilu
  Epidemian aikana ruoat tarjoillaan yksittäisannoksina. Pyydämme muistamaan turvavälit myös tarjoiluja noudettaessa ja ruokailun aikana.
 • Tarjoiluhenkilökunta
  Keittiö- ja tarjoiluhenkilökunta käyttää kertakäyttökäsineitä ja hengityssuojaimia käsitellessään elintarvikkeita ja valmiita ruokatuotteita.
 • Liikkuminen
  Suosittelemme vieraitamme pysyttelemään pääsääntöisesti koulutustilassaan ja sen välittömässä läheisyydessä sekä välttämään tarpeetonta oleskelua yhteisissä tiloissa. Rakennuksessamme on päivän aikana useita vierasryhmiä.
 • Puhtaanapito
  Kiinnitämme erityistä huomiota mm. WC-tilojen, ovenkahvojen ja pintojen, kuten kahviautomaattien kosketusnäyttöjen desinfiointiin päivän aikana.
 • Oireet
  Mikäli kärsit lievistäkin hengitystieoireista, kuumeesta, tms. tunnetuista Covid-19 -oireista, pyydämme, että osallistut koulutukseen online-yhteydellä. Mikäli koet oireita koulutuspäivän aikana, informoithan henkilökuntaamme. Oireiden ilmetessä tiloistamme tulisi poistua välittömästi tartuntariskin vuoksi.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Tärkeää tietoa FINVA Finanssikoulutus Oy:sta ja koronaviruksesta (COVID-19)

Tilaa Finvan uutiskirje

Tilaa Finvan uutiskirje ja pysyt ajan tasalla finanssialan muutoksista sekä Finvan alkavista koulutuksista ja seminaareista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.