Tärkeää tietoa FINVA Finanssikoulutus Oy:sta ja koronaviruksesta (COVID-19)

Aalto University Executive Education Oy:n osana Finva ottaa vakavasti koronavirukseen (COVID-19) liittyvän tartuntariskin ja teemme kaiken voitavamme, jotta asiakkaamme, kumppanimme sekä henkilökuntamme voivat olla turvallisin mielin. Suomen hallitus on linjannut 16.3.2020 lisätoimenpiteitä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa, joiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Linjaukset ovat voimassa 13.4.2020 asti.

13.03.2020

[päivitetty 17.3.2020 klo 15.47]

Sisäinen työryhmä

Sisäinen työryhmämme seuraa tilannetta päivittäin ja arvioi yksityiskohtaista tietoa koronaviruksesta ja sen maailmanlaajuisesta vaikutuksesta eri lähteistä kuten WHO, THL, hallitus ja Aalto-yliopisto.

Ohjelmiin osallistuminen

Hallitus on rajoittanut julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön. Lisäksi suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Kaikissa käynnissä olevissa ja kevään aikana alkavissa ohjelmissamme käytetään digitaalisia alustoja mahdollisimman paljon ja saadaan näin fyysinen läsnäolo minimoiduksi. Laadukkaasta ja pedagogisesti tarkoituksenmukaisesta verkkovalmennuksesta meillä on pitkäaikaista kokemusta.

Voit siis turvallisin mielin osallistua niihin ohjelmiin, joihin olet ilmoittautunut sekä myös ilmoittautua tuleviin ryhmiin. Ole yhteydessä ohjelman yhteyshenkilöihin, mikäli sinulla on ohjelmaan tai moduuliin liittyviä kysymyksiä tai huolia.

Vierailijat ja matkustaminen

Kaikki henkilökunnan jäsenillä, kouluttajilla ja asiakkailla, jotka ovat matkustaneet ulkomailla, on poikkeuksetta kielto tulla tiloihimme 14 päivän ajan paluusta. 

Henkilöstö

Henkilöstö työskentelee etänä, ellei toiminnan turvaaminen tai työtehtävä vaadi läsnäoloa.

Käsihygienia

Suojaudumme koronavirukselta samalla tavoin kuin miltä tahansa hengitystieinfektiolta. Huolellinen ja säännöllinen käsien pesu on ensiarvoisen tärkeää. Silmien, suun ja nenän koskettelua käsin on vältettävä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Tärkeää tietoa FINVA Finanssikoulutus Oy:sta ja koronaviruksesta (COVID-19)

Tilaa Finvan uutiskirje

Tilaa Finvan uutiskirje ja pysyt ajan tasalla finanssialan muutoksista sekä Finvan alkavista koulutuksista ja seminaareista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.