Ajankohtaista

IDD, Tasa-arvolaki ja muuta ajankohtaista vakuutusalalla

Webinaarinauhoitteessa kuulet IDD:stä, Tasa-arvolaista ja muusta ajankohtaisesta vakuutusalalla. Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostitse linkin tallenteeseen.

01.12.2020

Lainsäädännöllä on yhtenäistetty vakuutusten tarjontaa koskevia säännöksiä jakelukanavasta riippumatta. Tällä pyritään takaamaan tietty vähimmäissääntelyn taso kuluttaja-asiakkaille, mutta säädökset koskevat myös vakuutusten tarjoamista yrityksille. IDD-direktiivi on tarkoitettu asiakkaan suojaamiseksi ja vakuutusalan toiminnan yhdenmukaisuuden varmistamiseksi. Myös tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslakien merkitys korostuu vakuutustoiminnassa entistä enemmän.  

IDD, Tasa-arvolaki ja muuta ajankohtaista vakuutusalalla -webinaarin sisältö on suunnattu kaikille vakuutusten kanssa toimiville henkilöille niin vakuutusyrityksissä kuin vakuutusedustusta harjoittavissa yrityksissä kuten esimerkiksi pankeissa, matkatoimistoissa tai autoalalla. 

Täytä alla oleviin kenttiin tarvittavat tiedot ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

 

 

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: IDD, Tasa-arvolaki ja muuta ajankohtaista vakuutusalalla

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka