Ajankohtaista

Vakuutusväen Liitto risteili – yli 30 % kertoi koulutustarpeistaan

Syyskuun toisena viikonloppuna Finva ja Aalto EE olivat mukana Vakuutusväen Liiton risteilyllä. Mukana oli 570 vakuutusalan ammattilaisen kanssa ja kävimme loistavia keskusteluita tulevaisuuden koulutustarpeista.

Kirsi Ivonen, 13.09.2019

Selvitimme tarpeita myös kyselyllä ja jopa yli 30 %:a (173 henkilöä) vastasi kyselyymme. Tärkeimmiksi ammatillisiksi kehittymiskohteiksi nousivat seuraavat teemat:

  • Henkilövakuutukset ja sosiaaliturva
  • Digitaalisuus finanssialalla
  • Robotti työkaverina
  • Palvelumuotoilu
  • Työsuhdejuridiikka
  • Asiakaspalvelu
  • Kirjallinen viestintä

Lisäksi henkilökohtaiseen kehittymiseen toivottiin koulutusta omien vahvuuksien hyödyntämiseen työelämässä ja urakehityksessä.  

Risteilyllä oli myös lukuisia henkilöitä, jotka olivat suorittaneet Vakuutustutkinnon (VTS) ja Ylemmän Vakuutustutkinnon (YVTS), joiden antia he pitivät erittäin käytännönläheisenä ja hyödyllisenä. Keskustelujen aikana nämä VTS:n ja YVTS:n suorittaneet saivat myös uusia henkilöitä innostumaan arvostettujen vakuutusalan omien tutkintojen suorittamisesta. Innostusta lisäsi myös se, ettei VTS-tutkintoa ole pakko suorittaa ennen YVTS:ää.  

Finvan koulutusten sisällöt ja toteutustavat suunnitellaan asiakkailta tulleiden toiveiden perusteella, joten tulet löytämään näitä aiheita kevään 2020 koulutustarjonnasta. Olemme tehneet myös laajan koulutustarvekyselyn vuodelle 2020 elokuussa ja tämän tuloksista kerromme webinaarissamme pe 11.10 kello 8.30, johon voit ilmoittautua tästä.

Tervetuloa!

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Vakuutusväen Liitto risteili – yli 30 % kertoi koulutustarpeistaan

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka