Ajankohtaista

Onko sinulla jo ammatillinen kehittämissuunnitelma ensi vuodelle?

Tiedätkö mitä osaamista finanssialalla tarvitaan 2020? Finva keräsi asiakkaiden toiveet ja kokosi niistä kattavan tarjonnan finanssialan tarpeisiin.

Katja Repo, 22.10.2019

Finvan vuotuiseen asiakastarvekyselyyn henkilöstön nykyisistä ja tulevaisuuden kehittämiskohteista vastasi tänä vuonna yli 500 finanssialan ammattilaista. Vastaajista suurin osa työskentelee joko vahinkovakuuttamisen tai sijoittamisen parissa sekä pankkitoiminnassa. Heistä noin 60 % toimii finanssialalla asiantuntijoina.

Suurin osa vastaajista uskoo, että heidän toimenkuvansa muuttuu digitalisaation myötä ja tärkeimmiksi kehittymiskohteiksi nousivatkin digitalisaatio ja analytiikan hyödyntäminen sekä tulevaisuuden osaaminen, kuten uudet työelämätaidot ja vuorovaikutus. Lisäksi tärkeitä teemoja olivat asiakaskokemus sekä vakuutusalan ja rahoitusalan säädökset ja juridiikka.

Webinaarissa kerromme tarkemmin tuloksista ja miten ne näyttäytyvät osana finanssialan Pohjoismaista osaamistarvekyselyä sekä muita alan signaaleja, joita Finva on kerännyt asiakkailta ja sidosryhmiltä, kansainvälisistä foorumeista sekä toimiessaan osana Aalto University Executive Education -ryhmää.

Katso webinaaritallenne

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Onko sinulla jo ammatillinen kehittämissuunnitelma ensi vuodelle?

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka