Ajankohtaista

Vakuutusalan asiakkailla menee hyvin – nyt on oikea aika hankkia uusia tietoja ja taitoja

Valtiovarainministeriö nosti ennustettaan Suomen tämänvuotisesta talouskasvusta. Ministeriö ennustaa Suomen talouskasvun kiihtyvän tänä vuonna 2,9 prosenttiin. Vielä huhtikuussa ministeriö arvioi tämän vuoden talouskasvuksi 2,6 prosenttia. Nousukauden aikana vakuutusyhtiöiden asiakkailla menee hyvin!

Kirsi Ivonen, 21.08.2018

Vakuutusyhtiöiden asiakkaiden vaatimukset vakuutusyhtiötä kohtaan muuttuvat ja kasvavat uusien riskien ja kansainvälistymisen myötä. Edelleen tärkeää on estää vahinkoja asiakkailta saadun datan avulla. Tietysti tärkeää on myös hinnoitella riskit oikein ja tuottaa kaikille asiakkaille oikea ja personoitu ratkaisu ja hinnoittelu. Kuitenkin merkittävin lisähyöty asiakkaalle pitäisi vakuutusyhtiöstä olla se, että estettävissä olevia vahinkoja ei tapahtuisi, eikä kenenkään arki tai liiketoiminta keskeytyisi turhaan. Vakuutusyhtiön kuuluisi olla asiakkaan arjessa mukana ja se onnistuu parhaiten analysoimalla dataa, kehittämällä asiakassuhteita ja panostamalla asiakkaan kannalta merkityksellisiin asioihin.

Vahinkoja ehkäisemällä vakuutusyhtiöillä on tulevaisuudessakin tärkeä rooli asiakkaiden ja yhteiskunnan silmissä. Data ja asiakaspalvelu ovat näillä perusteluilla vakuutusyhtiöiden tulevaisuuden menestyksen mittari, keino ja edellytys.

Suotuisan suhdanteen aikana on oikea hetki pitää yllä ja kehittää ammattitaitoa nykyisiin ja tulevaisuuden asiakkaiden tarpeisiin. Finva tukee vakuutusalan asiantuntijoiden ammattitaitoa laadukkailla koulutusohjelmilla, seminaareilla sekä tutkinnoilla. Tästä kirjeestä löydät muutamia esimerkkejä tulevista koulutuksista.

Tervetuloa mukaan!

Kirsi Ivonen
Senior Program Director, Finva


Esimerkkejä syksyn koulutuksistamme

Vakuutusalan asiakkuusvastaavien koulutusohjelma 11.9.–28.11.2018

Vakuutusyhtiöiden ICT ja muuttuva toimintaympäristö 4.–5.9.2018

Compliance vakuutustoiminnassa 18.9.2018

Finanssialan uudet liiketoiminta-mahdollisuudet 25.9.2018

Vakuutustoiminnan laskentapäivät 27.–28.9.2018

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Vakuutusalan asiakkailla menee hyvin – nyt on oikea aika hankkia uusia tietoja ja taitoja

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka