Ajankohtaista

Vakuutus- ja rahoitusalan sanakirja jatkaa osana Redfox Oy:n sanakirjapalvelua

Vakuutus- ja rahoitusalan verkkosanakirja on siirtynyt Finva Finanssikoulutus Oy:ltä (Finva) Redfox Language Oy:lle (Redfox). Finva myi Vakuutus- ja rahoitusalan sanakirjan uusimman sanaston Redfoxille 15.3.2018.

23.03.2018

Kaupalla Finva varmistaa ajantasaisen vakuutus- ja rahoitusalan sanaston saatavuuden finanssialan toimijoille myös tulevaisuudessa sekä mahdollistaa hyödyntämisen muillakin aloilla.

Sanakirja kattaa vakuutus-, rahoitus- ja sijoitusalan sanaston ja lyhenteet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tämän lisäksi sanastossa on runsaasti alan teksteissä usein esiintyviä kuljetusalan, lääketieteen ja yleisjuridiikan termejä. Helmikuisessa päivityksessä siihen lisättiin muun muassa maksamiseen ja sosiaalivakuutukseen liittyviä termejä. Redfox päivittää sanastoa jatkossa normaalin sanastoprosessinsa mukaisesti.

Vakuutus- ja rahoitusalan sanasto on liitetty RedFox Online -kielipalveluun. Nykyiset asiakkuudet jatkuvat tilauskauden loppuun voimassaolevin sopimusehdoin.

Lisätietoja

RedFox Sanakirja - Finva Vakuutus- ja rahoitusalan sanakirja suomi-ruotsi-englanti

Salla Närhinen
Finva
salla.narhinen@finva.fi

Timo Vilpponen
Redfox Languages Oy
timo.vilpponen@redfoxlanguages.com

Petteri Koskinen
Redfox Languages Oy
petteri.koskinen@redfoxlanguages.com

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Vakuutus- ja rahoitusalan sanakirja jatkaa osana Redfox Oy:n sanakirjapalvelua

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka