Ajankohtaista

Finva kansainvälistyy ja lokalisoi ohjelmiaan – uusimpana kansainvälinen rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ehkäisyn ohjelma pohjoismaihin

Finva palvelee asiakkaitaan enenevässä määrin myös kansainvälisesti. Uusimpana avauksena on rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ehkäisyyn pureutuvan valmentavan koulutuksen tuominen pohjoismaihin.

24.05.2018

Kansainvälisesti tunnustettuun CAMS-sertifikaattiin valmentavassa koulutuksessa tehdään yhteistyössä ACAMS-organisaation (Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists) kanssa.

- Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen kokonaisuus sekä siihen kytkeytyvä riskienhallinta on erityisen tärkeää finanssialan toimijoille. Rahanpesun, terrorismin rahoittamisen estämisen sekä asiakkaan tuntemisen riskienhallinta on enenevissä määrin tärkeää myös esimerkiksi ulkomaankauppaa harjoittaville yrityksille, kertoo Finvan liiketoimintajohtaja Katja Repo.

Uuden ohjelman lisäksi Finva on jo vuosia myynyt verkkokursseja suomen lisäksi ruotsin, norjan, englannin, viron ja latvian kielillä. Osa kieliversioista on avoimessa myynnissä, osa on asiakasräätälöintejä. Kursseille on tehty myös tarpeen mukaan lokalisointia eli sisältö on muutettu vastaamaan kohdemaan tarvetta.

Kursseja käytetään Suomessa, Ahvenanmaalla, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa.

Lue lisää Certified Anti-Money Laundering Specialist -ohjelmasta ja verkkokursseista.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Finva kansainvälistyy ja lokalisoi ohjelmiaan – uusimpana kansainvälinen rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ehkäisyn ohjelma pohjoismaihin

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka