Pääomasijoitukset Suomessa – Tulevaisuuden näkymät ja tilastot vuodesta 2021

Webinaaritallenteessa aiheesta keskustelemassa Pia Santavirta Pääomasijoittajat ry:stä.

09.02.2022

Suomen pääomasijoitusmarkkinat ovat vahvassa kasvussa. Sekä suomalaiset startup-yritykset että suomalaiset pääomasijoittajat rikkoivat ennätyksiä vuonna 2021: hankitun rahoituksen sekä tehtyjen sijoitusten määrä ylitti edellisvuoden luvut. Tässä webinaarissa kuulet tuoreimmat tilastot Suomessa tehdyistä pääomasijoituksista ja kuulet näkemyksiä siitä, miltä alan tulevaisuus näyttää. Webinaarin asiantuntijapuhuja on Pääomasijoittajat ry:n toimitusjohtaja Pia Santavirta.

Rerkisteröidy katsoaksesi tallenne

Aalto ENT on järjestänyt Venture Capital & Private Equity -ohjelmaa yhdessä Suomen Pääomasijoittajat -yhdistyksen kanssa vuodesta 2018 lähtien. Ohjelma kokoaa yhteen pääomasijoittamisen kannalta olennaisimmat tiedot.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Pääomasijoitukset Suomessa – Tulevaisuuden näkymät ja tilastot vuodesta 2021

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka