Vastuullisuutta ja diversiteettiä - Aalto Leaders' Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt

Podcastissa asiantuntijat ja tutkijat keskustelevat työstä ja johtamisesta.

24.09.2021

Aalto Leaders’ Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt. Podcastissa Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) asiantuntijat, tutkijat ja kumppanit keskustelevat työstä ja johtamisesta. Mikä on tärkeää juuri nyt ihmisten, organisaatioiden, bisneksen ja planeetan kannalta?

Tuotantokauden jaksoissa käsitellään muun muassa vastuullisuutta, opiskeluympäristön vaikutusta oppimiseen ja sitä, miksi diversiteetti on hyvää bisnestä. Uudet jaksot julkaistaan kerran kuussa perjantaisin ja ne on kuunneltavissa Soundcloudissa sekä muun muassa Spotifyssa. Jaksojen kieli on joko suomi tai englanti.

Löydät kaikki suomenkieliset jaksot täältä ja englanninkieliset jaksot täältä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Vastuullisuutta ja diversiteettiä - Aalto Leaders' Insight -podcastin uusi tuotantokausi on käynnistynyt

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat luettavaksesi ajankohtaisia uutisia finanssialalta ja -koulutuksesta sekä pysyt ajan tasalla Finvan tarjonnasta. Kirje lähetetään enintään kerran kuukaudessa. Voit perua tilauksesi milloin tahansa.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.