Turvallisuusjohtaminen: toimivampia käytäntöjä ja parempia yhteistyösuhteita

Turvallisuusjohtajalta vaaditaan tänä päivänä myös entistä enemmän koko liiketoiminnan ymmärrystä ja ihmisen toiminnan tarkastelukykyä sekä valmiutta toimia monenlaisissa yhteistyösuhteissa. Miten löytää oman työn fokus näiden erilaisten, jopa ristiriitaisten vaatimusten keskellä?

07.09.2020

Turvallisuusalan asiantuntijoiden ja -johtajien ydintehtävänä on vaikuttaa turvallisuuden kehittymiseen organisaatiossaan. Turvallisuusjohtajalta vaaditaan tänä päivänä myös entistä enemmän koko liiketoiminnan ymmärrystä ja ihmisen toiminnan tarkastelukykyä sekä valmiutta toimia monenlaisissa yhteistyösuhteissa. Miten löytää oman työn fokus näiden erilaisten, jopa ristiriitaisten vaatimusten keskellä?

Tässä webinaaritallenteessa kuulet tekniikan tohtori ja valmentaja Jari Ylitalolta, mistä osista turvallisuusasiantuntijan ja -johtajan vaikuttamistyö muodostuu ja kuinka kehittää näitä puolia omassa työssä. Kuulet myös 16. Turvallisuusjohdon koulutusohjelma TJK:n osallistuja Jarkko Karosen kokemuksia omien vaikuttamismahdollisuuksien ja -kykyjen valjastamisesta arkeen, ja miten TJK-ohjelma on tukenut henkilökohtaista kehittymistä sekä toimintakyvyn vahvistamista.

Puhujat:
Jari Ylitalo, TkT, Yliopistonlehtori, valmentaja, Aalto-yliopisto
Jarkko Karonen, Turvallisuuspäällikkö, Fortum, 16. TJK:n osallistuja
Anna-Maija Ahonen, Senior Program Manager, Aalto EE

Oletko kiinnostunut Turvallisuusjohdon koulutusohjelma TJK:sta? Lue lisää täältä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Turvallisuusjohtaminen: toimivampia käytäntöjä ja parempia yhteistyösuhteita

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka