Linnoitus avautuu - suuryritykset kuuntelevat ja oppivat muilta

Globaalin kilpailun kiristyessä moni yritys haluaa löytää kestävän paikan omassa verkostossaan. Tuoreet OP:n suuryritystystutkimuksen tulokset kertovat suuryritysten lisänneen avoimuuttaan, omaksuneen startupeilta toimintatapoja ja voimistaneen yhteistyötään startuppien kanssa.

20.03.2020

Aalto Leaders' Insight -tapahtuman nauhoitteessa kuulet miten suuryritykset ja startupit ovat lähteneet vastaamaan haasteeseen. Samalla saat myös katsauksen suuryritystystutkimuksen tuloksiin ja tuoreimpiin markkinanäkymiin.

Suuryritystutkimus on Aalto-yliopiston tutkijoiden toteuttama OP Ryhmän mahdollistama. Jo kahdeksatta kertaa toteutettu tutkimus on laajuudeltaan ja tavoittavuudeltaan ainutlaatuinen Suomessa ja jopa kansainvälisesti.

Ohjelma

 • Tervetuloa
  Riitta Lumme-Tuomala, Head of Growth ja Director, Talent Management, Aalto EE
   
 • Mitä ajattelee suuryritys vuonna 2020
  Pekka Mattila, toimitusjohtaja, Aalto EE ja Professor of Practice, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu
   
 • Minne markkina liikkuu seuraavaksi
  Katja Keitaanniemi, toimitusjohtaja, OP Yrityspankki
   
 • Suuryrityksen ja startuppien yhteistyö
  Henna Pääkkönen-Alvim, Vice President, Innovations, Stora Enso Packaging Materials Division
  Thomas Noreila, toimitusjohtaja ja perustaja, Trä Group

Yhdessä tekeminen ja luominen on olennaista startup-yhteistyön onnistumiselle. Samalla myös johdon ymmärryksen kasvattaminen valmentamalla on tärkeää. Aalto ENT Co-creation Platform on yksi keino onnistua.

Lue lisää Aalto ENT Co-creation Platformista.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Linnoitus avautuu - suuryritykset kuuntelevat ja oppivat muilta

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Englanninkielinen Aalto Leaders' Insight Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille noin kerran kuukaudessa. Tilaus on halutessasi helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.