Aineettomat oikeudet – pääomaa yrityksen kasvuun

Mitä IP-strategialla tarkoitetaan ja miksi sen laatiminen on tärkeää?

15.09.2020

IP-strategian luominen osana yrityksen strategiaa on tärkeää, sillä jopa puolet yritysten arvosta voi syntyä aineettomien omaisuuksien kautta. Yritysten uudistumisen ja kilpailukyvyn takaamiseksi yrityksen johdon tulee ymmärtää aineettomien oikeuksien suojaamisen lisäksi myös mahdollisuudet luoda uutta liiketoimintaa niiden kautta.

Kuuntele kolmen yritysjohtajan, Heidi Adlerin (Orion), Pirke Fustinonin (Metso Outotec) ja Virpi Tognettyn (Kemira), näkemyksiä IP:n merkityksestä yrityksille ja teollisuudelle sekä esimerkkejä eri aloilta.

Kenelle webinaaritallenne on tarkoitettu?
Webinaarista hyötyvät esimerkiksi liiketoiminnan johdosta ja strategiatyöstä vastaavat, yhteiskunta- ja vastuullisuusasiantuntijat, TKI- ja IP-alan asiantuntijat.

Kiinnostuitko Aalto PRO:n Patentit-Teollisuus-Tekniikka -ohjelmasta? Lue lisää täältä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Aineettomat oikeudet – pääomaa yrityksen kasvuun

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Englanninkielinen Aalto Leaders' Insight Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille noin kerran kuukaudessa. Tilaus on halutessasi helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.