AaltoJOKO® Talks: Vastuullinen toimitusketjun hallinta

Ympäristöasiat ja vastuullisuus ovat nousseet osaksi päivittäistä keskustelua, ja yritysten täytyy huomioida nämä niin omassa toiminnassaan kuin koko toimitusketjussaan. Raaka-aineiden kasvava kysyntä pakottaa yritykset pohtimaan uudestaan resurssien käyttöä: miten raaka-aineita voi kuluttaa tuotannossa vähemmän, korvata tai kierrättää?

24.01.2020

AaltoJOKO® Talks: Vastuullinen toimitusketjun hallinta -tapahtuman tallenteessa syvennytään vastuullisuuteen toimitusketjun näkökulmasta. Millaisilla valinnoilla toimitusketjua voi kehittää vastuullisempaan suuntaan ja minkälaisia liiketoiminnallisia hyötyjä siitä voi saada ympäristöhyötyjen lisäksi?

Ohjelma:

Tervetulosanat
Timo Heikkinen, Solutions Director, Aalto EE

Vastuullinen toimitusketjun hallinta
Katri Kauppi, professori (Associate Professor), Logistiikka, Aalto-yliopisto

 

Aalto EE ja Aalto PRO tarjoavat useita ohjelmia, joissa voit syventää johtamisosaamistasi.

AaltoJOKO® -valmennusohjelma nostaa johtajuustaitosi kokonaisvaltaisesti uudelle tasolle tarjoamalla osallistujille vahvan teoreettisen pohjan aiheista, jotka jokaisen johtajan tulee hallita. Valmennuksessa pääset kehittämään taitojasi johtaa tulevaisuuden liiketoimintaa.

Vastuullisuusnäkökulmia voit syventää Vastuullisuus ja liiketoiminta- sekä Toimitusketjun vastuullisuus -koulutusohjelmissa.


AaltoJOKO® Talks on keskustelusarja, joka tuo asiantuntijat yhteen keskustelemaan johtajuuden ajankohtaisista kysymyksistä. AaltoJOKO® Talks juhlistaa Suomen johtavan liikkeenjohdon valmennusohjelman AaltoJOKO®:n 50-v. taivalta johtajuuden kehittämisen ytimessä.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: AaltoJOKO® Talks: Vastuullinen toimitusketjun hallinta

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Englanninkielinen Aalto Leaders' Insight Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille noin kerran kuukaudessa. Tilaus on halutessasi helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.