Mitä ajatuksia elinikäinen oppiminen sinussa herättää? Katso, jaatko samat oivallukset näiden asiantuntijoiden kanssa

Heta Tuppurainen, 17.12.2019

”Elinikäinen oppiminen on tämän päivän yhteiskunnan jäsenen velvollisuus ja ihana oikeus.”

Näin kiteyttää Riitta Lumme-Tuomala, DBA, johtaja ja luennoitsija Aalto University Executive Education Oy:sta.

Muuttuvassa maailmassa elinikäinen oppiminen tarkoittaa paitsi oman asiantuntijuuden ja markkina-arvon säilyttämistä ja ylläpitoa, myös avointa ja uteliasta asennetta.

Parhaimmillaan ammattitaidon kehittäminen herättelee pohtimaan oman asiantuntijuuden lisäksi myös yhteiskunnallisia kysymyksiä: onko meillä rohkeutta tehdä muutoksia kestävän tulevaisuuden eteen?

Katso videolta, millaisia elinikäisen oppimisen oivalluksia Riitta Lumme-Tuomala sekä Aalto PRO:n Yhdyskuntasuunnittelun Pitkän kurssin alumnit, Uudenmaan ELY-keskuksen ylitarkastaja Elina Kuusisto ja Sitran viestinnän asiantuntija Samuli Laita, nostavat esiin.

Yhdyskuntasuunnittelun Pitkä kurssi on pitkäkestoinen koulutuskokonaisuus, jossa syvennytään yhdyskuntasuunnittelun ja kaupunkitutkimuksen kenttään. Hankit laajaa asiantuntemusta, syvennät ymmärrystä ja muodostat näkemyksen kehityksen suunnasta. Lue lisää ohjelmasta. 

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Mitä ajatuksia elinikäinen oppiminen sinussa herättää? Katso, jaatko samat oivallukset näiden asiantuntijoiden kanssa

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat luettavaksesi ajankohtaisia uutisia finanssialalta ja -koulutuksesta sekä pysyt ajan tasalla Finvan tarjonnasta. Kirje lähetetään enintään kerran kuukaudessa. Voit perua tilauksesi milloin tahansa.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.