Kansainvälisesti arvostetun ja arvonsa säilyttävän Aalto Executive MBA -ohjelman on Helsingissä tänä vuonna aloittanut 90 osallistujaa

Ainoana suomalaisena maailman 100:n parhaan joukkoon arvostetun ohjelman pystyy tänä vuonna aloittamaan keväällä tai syksyllä, mikä tuo joustavuutta opintoihin.

13.11.2018

Financial Timesin vertailussa menestymisen lisäksi Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) EMBA-ohjelma kuuluu Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Triple Crown -akkreditointien piiriin. Nämä kolme yliopistomaailman arvostetuinta laatuleimaa on vain 0,5 prosentilla maailman yliopistoista.

”Osallistujamäärän kasvu kertoo, että kansainvälisesti tunnustettua korkealaatuista ja arvonsa vuosi vuodelta säilyttävää ohjelmaa arvostetaan”, kertoo Hanna-Riikka Myllymäki, Aalto EE:n tutkinto-ohjelmista vastaava liiketoimintajohtaja.  

Lisätiedot

Aalto Executive MBA -ohjelman sivut

Hanna-Riikka Myllymäki
Business Area Director, Degree Programs
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 050 463 3364
hanna-riikka.myllymaki@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Espanjassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Liettuassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Tansaniassa, Venäjällä, Vietnamissa, Virossa ja Yhdysvalloissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Kansainvälisesti arvostetun ja arvonsa säilyttävän Aalto Executive MBA -ohjelman on Helsingissä tänä vuonna aloittanut 90 osallistujaa

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Englanninkielinen Aalto Leaders' Insight Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille noin kerran kuukaudessa. Tilaus on halutessasi helppo perua. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.