Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta

Finva tarjoaa Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta niin pankki-, vakuutus- ja rahoitusalan ammattilaisille kuin muillekin finanssiosaamista tarvitseville toimijoille. Autamme asiantuntijoita virittämään osaamisensa tasolle, jota jatkuvassa muutoksen tilassa oleva toimiala vaatii. Meillä luot myös parhaat liike-elämän verkostot.

Palvelemme asiakkaitamme jo 50 vuoden kokemuksella ja yli tuhannen asiantuntijan verkostollamme varmistaen aina parhaat osaajat asiakkaidemme eduksi. Alan viimeisimmän osaamisen takaa akateeminen valmentajaverkostomme. Osana Aalto University Executive Education Oy:tä palvelemme finanssialaa ja finanssiosaamista tarvitsevia yksilöitä ja organisaatioita laajasti ja kansainvälisesti tavoitteenamme olla finanssikouluttamisen pohjoismainen osaamiskeskittymä.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen saat luettavaksesi ajankohtaisia uutisia finanssialalta ja -koulutuksesta sekä pysyt ajan tasalla Finvan tarjonnasta. Kirje lähetetään enintään kerran kuukaudessa. Voit perua tilauksesi milloin tahansa.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.