Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta

Finva tarjoaa Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta niin pankki-, vakuutus- ja rahoitusalan ammattilaisille kuin muillekin finanssiosaamista tarvitseville toimijoille. Autamme asiantuntijoita virittämään osaamisensa tasolle, jota jatkuvassa muutoksen tilassa oleva toimiala vaatii. Meillä luot myös parhaat liike-elämän verkostot.

Palvelemme asiakkaitamme jo 50 vuoden kokemuksella ja yli tuhannen asiantuntijan verkostollamme varmistaen aina parhaat osaajat asiakkaidemme eduksi. Alan viimeisimmän osaamisen takaa akateeminen valmentajaverkostomme. Osana Aalto University Executive Education Oy:tä palvelemme finanssialaa ja finanssiosaamista tarvitsevia yksilöitä ja organisaatioita laajasti ja kansainvälisesti tavoitteenamme olla finanssikouluttamisen pohjoismainen osaamiskeskittymä.

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka